Cruise i Karibia med Jomfruøyene

Utforsk paradisøyer på Cruise i Karibia denne høsten!

Avreisedato: 27. november 2019 | 12 dager | Turpris: 14990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise i Karibia med flotte MSC Seaside

Hvite sandstrender, reggaerytmer og palmesus på Cruise i Karibia!

Klar for drømmeferien på cruise til eksotiske Karibia? Vi flyr direkte til Florida og bor tre netter på hotell i koselige Coconut Grove i Miami.  Før avreise får vi god tid til å slappe av og utforske nærområdet i storbyen. Etter noen flotte dager i Miami reiser vi ut på et fantastisk 7-netters cruise i Karibia med det nye, fantastiske cruiseskipet MSC Seaside! Underveis tar skipet oss med til de spennende paradisøyene Puerto Rico, St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene, Nassau på Bahamas og den helt nyåpnede private øya Ocean Cay. Den private øya med sine flotte strender er forbeholdt eksklusivt for MSC sine gjester! Vi nyter cruisetilværelsen om bord MSC Seaside og drar nytte av skipets mange flotte fasiliteter; Bassenger, show, gallerier, butikker, casino og mye mer! På cruise i Karibia får du en perfekt kombinasjon av avslapning og minnerike opplevelser! 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

7 netters cruise i Karibia med alle måltider

Besøk på privat Karibisk paradisøy

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 14990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 27. november 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 08. desember 2019

Program

Onsdag: Hjem – Miami Coconut Grove Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.11,55. Etter 9 timer lander vi i Florida kl.16,00 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Miami Coconut Grove hvor vi skal bo i 3 netter.

Torsdag & Fredag: Miami Coconut Grove Frokost på hotellet hver morgen. Den første dagen har vi hele dagen fri på i Coconut Grove til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet. Den andre dagen blir vi møtt av buss og lokalguide som tar oss med rundt i Miami for å se de mest kjente severdighetene. Vi får bl.a. se Little Havana, downtown osv.. Rundturen ender opp på Miami South Beach hvor vi får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi returnerer til Coconut Grove.

Lørdag: Miami Coconut Grove – MSC Seaside Forkost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på det nye, flotte cruiseskipet ”MSC Seaside» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Skipet kan lokke med flotte fellesområder, nok uteplass til alle, god mat og service. Underveis kan vi nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt av levende musikk eller få med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Lørdag – lørdag: Om bord på MSC Seaside Søndag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Mandag ankommer vi San Juan på Puerto Rico om ettermiddagen. Vi blir liggende her til over midnatt, og kan gå iland i den koselige gamlebyen og føle på den gode stemningen og kanskje spise dagens middag på land? Tirsdag legger vi til kai i byen Charlotte Amalie på De amerikanske jomfruøyene. Øya er en tidligere dansk koloni, hva med å gå opp Lille Tårne Gade med sine 99 trinn – lagd av gamle ballaststein på skipene som kom over fra Danmark. Øya er også kjent for sine paradisstrender – hva med å besøke Morningstar Beach ikke langt fra cruisehavnen? Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele onsdag og får tid til å slappe av om bord. Torsdag legger vi til kai i Nassau på Bahamas. Dra på rundtur på øya og oppdag historien med herregårder, katedraler og fort. Fredag legger vi til kai på MSC Cruises private paradisøy, Ocean Cay. Her finner vi en flott lagune, 6 forskjellige strender og mulighet til å få seg massasje med fantastisk utsikt over havet (massasje mot betaling).

Lørdag: Miami – Fort Lauderdale Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Denne formiddagen blir det mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (mot ekstra betaling).  De som ikke ønsker dette vil bli sluppet av på Dolphin Mall som er et shoppingsenter. Her kan vi få oss noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene om ønskelig. Etter besøket her kjører vi til flyplassen i Fort Lauderdale, hvor vi sjekker inn på nattflyet tilbake til Oslo, avgang kl.18,00.

Søndag: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.08,35. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*3 frokoster før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 6 190,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 4 190,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 950,- (per person)
*Elektronisk visum til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*”Service Charge” på cruisebåten $ 87,5