Cruise i Karibia med Mexico & Ocean Cay

Paradisstrender, historiske ruiner og asurblått hav

Avreisedato: 05. november 2021 | 11 dager | Turpris: 14990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Paradisstrender og historiske ruiner på cruise i Karibia

Opplev Karibia på vakre MSC Meriviglia

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor en natt på hotell først, og avslutter turen med en natt på Miami Beach. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på nye, flotte MSC Meriviglia som tar oss med til spennende destinasjoner som Cozumel & Costa Maya i Mexico og ikke minst MSC sin private paradisøy Ocean Cay hvor vi starter og avslutter turen. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet og ta oss en dukkert i bassenget.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Historiske ruiner og paradisstrender

7 netters cruise med alle måltider i Karibia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 14990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 05. november 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 15. november 2021

Program

Fredag: Hjem – Miami Bussen starter fra Kristiansand tidlig morgen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Miami, avgang kl.09,40. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.14,55 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet like ved flyplassen.

Lørdag: Miami – MSC Meriviglia Vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den nye, flotte MSC Cruiselines «MSC Meriviglia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Lørdag – lørdag: Om bord på MSC Meriviglia Søndag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Mandag har vi en avslappende dag til sjøs, og kan nyte utsikten fra dekk mens vi seiler på azurbøått hav mot Mexico. Tirsdag legger vi til kai i Costa Maya i Mexico.   Med korallrev, maya ruiner, mystisk jungel, sternder, butikker og restauranter er det mye som lokker oss ut på oppdagelsesferd.  Onsdag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger på tuppen i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Torsdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord. Fredag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay igjen, og vi kan nyte skipets og strandparadisets fasiliteter. Om kvelden setter vi kursen tilbake mot Miami.

Lørdag: Miami – Miami South Beach Vi spiser frokost på cruiseskipet før vi går i land i Miami. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på South Beach hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagen kan benyttes til å ta seg en dukkert, gå en tur på Ocean drive, eller gjøre innkjøp langs Lincoln Road.

Søndag: Miami Frokost på hotellet før vi får formiddagen fri. Vi anbefaler å gå ut og spise en bedre lunsj på en av de mange restaurantene som omgir hotellet før vi blir hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Miami. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Stockholm, avgang kl.16,05. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Mandag: Stockholm – hjem Etter nattflyvning fra USA ankommer vi Stockholm, og går videre til Osloflyet. Etter en ny time lander vi på  Gardermoen kl.09,30. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før/etter cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/-lugar kr. 4 095,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 2 380,-
*Utflukt i Cozumel kr. 600,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
*Tillegg som blir belastet alle på cruiset: *”Service Charge” $ 98