Cruise i Middelhavet Cinque Terre og Mallorca

«Mandag legger vi til kai i La Spezia – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre»

Avreisedato: 07. oktober 2024 | 9 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Nyt det deilige klimaet på cruise i Middelhavet

Vi tilbringer 7 netter på Costa Pacifica på rundreise i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Civitavecchia skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Cinque Terre som høydepunkt, men Valencia, Savona og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 07. oktober 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 15. oktober 2024

Program

Mandag: Hjem – Roma Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Zurich, avgang kl.14,00. Etter 2 timer lander vi og går videre til Roma-flyet. Etter nye 1,5 time lander vi i Roma og kjører det korte stykket til hotellet ved flyplassen. Kveldstimene fri til avslapning og hygge.

Tirsdag: Roma – «Costa Pacifica» Frokost på hotellet før vi slapper litt av før vi kjører til cruisehavnen i Civitavecchia. Her sjekker vi inn på Costa Pacifica som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Tirsdag – tirsdag: Om bord på «Costa Pacifica» Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med en deilig tapa? Fredag legger vi til kai i Valencia. Dra til den historiske gamlebyen, gå deg en tur på det kjente matmarkedet og sett deg ned å nyt en deilig tapas. Bystranda lokker også om du ennå ikke har fått deg en dukkert i Middelhavet. Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille ved lunsjtid. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Søndag legger vi til kai i Italia og Savona.  Her kan du dra på utflukt langs Blomsterrivieraen, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Mandag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her er det mulighet for å bli med reiselederen med lokaltog til Cinque Terre (mot tillegg).

Tirsdag: Roma – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Vi drar inn til Roma og bussen stopper ikke så langt fra Petersplassen hvor vi får fritid til å se oss rundt og spise en god italiensk lunsj, før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Brussel, avgang kl.17,45. Etter 2 timer lander vi og går videre til Osloflyet. Etter nye 1,5 time lander vi på Gardermoen kl.22,50 og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med hele på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 4 680,-
*Utvendig lugar kr. 3 590,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 350,- (6 timers utflukt til Cinque Terre med tog)