Kjevik | Gardermoen: Cruise i Middelhavet med Sicilia & Mallorca

Prisavslag på 800kr ved avreise fra Gardermoen!

Avreisedato: 28. april 2019 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Idyllisk cruise i Middelhavet

Reis fra Kjevik eller Gardermoen

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet! Vi starter turen i Barcelona. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise fra Barcelona som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sicilia som høydepunkt. I tillegg besøker vi Civitavecchia ved Roma, Savona og Marseille som også har mye å tilby. Om bord får vi fine dager hvor vi nyter utsikten over havet og kan ta oss en dukkert i bassenget. Det finnes også basseng med tak! Vi har avreise fra Kjevik lufthavn med egen reiseleder som er med på hele turen. Opplev Middelhavet med cruise våren 2019!

800 kr i avslag ved avreise fra Gardermoen!

 

Tilbake til reiseoversikt

7 netters cruise i Middelhavet

Guidet rundtur i Barcelona

Fly fra Kjevik eller Gardermoen!

Reiseleder med på hele turen!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 28. april 2019
Avreisested: Kjevik & Gardermoen
Hjemreisedato: 06. mai 2019

Program

Søndag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Kjevik på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.17,10. Etter en time lander vi og går videre til Barcelonaflyet. Etter nye 3 timer lander vi kl.23,20 og kjører til hotellet like ved flyplassen.

Mandag: Barcelona – Costa Diadema Frokost på hotellet, før vi skal bli med på en guidet rundtur i Barcelona. Vi får se de største severdighetene og høre den interessante historien. Rundturen ender opp på cruisehavnen. Her går vi om bord på Costa Cruises flaggskip «Costa Diadema» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert, og blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – søndag: Om bord på «Costa Diadema» Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Palermo på Sicilia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Fredag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Lørdag legger vi til kai i Italia og Savona. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen Primar, byens landemerke. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen. Vi går om bord i flyet tilbake til Oslo med avgang 13,05. Etter drøye 3 timer lander vi i Oslo og går videre til Kjevikflyet. Etter en ny knapp time lander vi tilbake i Kristiansand kl.20,00 og tar farvel med de andre for denne gang.

På denne avgangen kan du starte og avslutte turen på Gardermoen. Om du velger dette får du en rabatt på kr.800,- per person totalt for tur/retur.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 000,-
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur i Palermo samt 7 timers utflukt til Arles og Pont du Gard i Marseilles)