Cruise i Middelhavet med Israel & Egypt

«Onsdag ligger vi ved kai i Haifa i Israel, og denne dagen blir nok for mange kanskje turens høydepunkt»

Avreisedato: 23. november 2023 | 16 dager | Turpris: 16990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

14 netterscruise med Israel og Egypt!

Cruise med gode muligheter til å utforske disse spennende landene

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter med en dag i Italia før vi legger ut på tokt i den østlige delen av Middelhavet. Vi ligger ved kai en dag i Israel med gode muligheter til å utforske dette spennende landet, og vi ligger en hel dag til kai i Alexandria i Egypt hvor vi kan bli med å utforske pyramidene. I tillegg besøker vi spennende Kypros, Malta, Barcelona, Marseille, Napoli og Catania før vi skal hjem. Vi kan også nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget, samt ta oss noe godt å spise og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

14 netterscruise på flotte Costa Pacifica

Vi besøker de spennende Alexandria og Haifa

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 16990
Sted: Cruise til Israel og Egypt
Avreisedato: 23. november 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 08. desember 2023

Program

Torsdag: Hjem – Genova Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Munchen, avgang 11,25. Etter to timer lander vi på og går videre til Milano-flyet. Etter en ny time lander vi i Italia kl.16,35. Her venter buss for å ta oss med sørover til Middelhavet og utkanten av Genova hvor vi skal bo denne natten. Kveldstimene fri.

Fredag: Imperia – «Costa Pacifica» Frokost på hotellet, før vi utpå formiddagen drar til cruisehavnen. Her går vi om bord på Costa Cruises skip «Costa Pacificia», som blir vårt hjem de neste 14 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Lørdag – torsdag: Om bord på «Costa Pacifica» Lørdag legger vi til kai i Napoli – hva med å ta en tur til Pomepeii, eller spise en pizza i gamlebyen? Søndag legger vi til kai i Catania på Sicilia.  Begi deg på oppdagelsesferd i gamlebyen, og om du er eventyrlysten kan du dra til Etna. Mandag og tirsdag har vi dager til sjøs, og vi kan gjøre oss bedre kjent om bord. Onsdag ligger vi ved kai i Haifa i Israel, og denne dagen blir nok for mange kanskje turens høydepunkt. Utfluktsmulighetene her er uendelige. Her kan dere kjøpe utfluktspakke fra oss – det vil da være en 10 timers utflukt til Jerusalem med de jødiske områdene, Klagemuren, Via Dolorosa og Den hellige gravs kirke. Torsdag legger vi til kai i Limassol på Kypros. Ta deg en tur på Aktoriri-stranden, eller besøk gamlebyen i Limassol. Fredag legger vi til kai i Alexandria i Egypt. Gå på oppdagelsesferd i gamlebyen, eller bli med reiselederen på fulldagsutflukt i Alexandria og til Sphinxen og Kheopspyramiden i Giza (mot tillegg). Lørdag og søndag har vi dager til sjøs etter noen opplevelsesrike dager. Mandag ankomer vi Malta og legger til kai i Valetta. Gamlebyen er fantastisk, og virkelig verdt å utforske. Tirsdag har vi vår siste hele dag til sjøs. Onsdag legger vi til kai i Barcelona, en av Europas vakreste havnebyer. Begi deg ut på oppdagelsferd i Gaudi sin hjemby. Torsdag ankomer vi Marseilles. Dra inn til byen og besøk den vakre Notre Dame-kirken med fantastisk utsikt.

Fredag: Savona – hjem Frokost før vi går i land i Savona. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Zurich, avgang kl.15,00. Etter en time lander vi, og går videre til Osloflyet. Etter nye to imer lander vi på Gardermoen kl.19,45, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting med frokost før cruiset
*14 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €154
*Enkeltrom kr. 4 725,-
*Utvendig lugar kr. 5 490,- (per lugar)
*Balkong lugar kr. 9 890,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 500,- (10 timers utflukt i Israel og 11 timers utflukt i Egypt inkludert 2 enkle lunsjer)
*My drinks drikkepakke kr. 4 900,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)