Cruise i Middelhavet til Israel og Kypros

Utforsk historiske Israel og andre spennende havner på cruise i Middelhavet!

Avreisedato: 27. oktober 2019 | 14 dager | Turpris: 14990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Oppdag Israel og Kypros med cruise i Middelhavet

På cruise i Middelhavet legger vi til kai ved Haifa i Israel…

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 12-netters cruise, som tar oss med til spennende destinasjoner langs den østlige delen av Middelhavet. Vi ligger ved kai 2 dager i Israel med gode muligheter til å utforske det historiske landet. I tillegg besøker vi spennende øyer som Kreta, Kypros, Rhodos og koselige Mykonos. Vi har det godt om bord, mens vi våkner opp på stadig nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, kan ta oss en dukkert i bassenget og utforske skipets mange aktiviteter og tilbud.

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder er med på turen

Vi tilbringer to dager i Haifa, Israel!

Spennende destinasjoner i Middelhavet

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 14990
Sted: Cruise til Israel
Avreisedato: 27. oktober 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 09. november 2019

Program

Søndag: Hjem – Venezia Bussen starter fra Kristiansand om formiddagen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.16,05. Etter 1,5 time lander vi og går videre til Veneziaflyet. Etter nye 1,5 time lander vi i Italia kl.22,45 og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til vårt hotell.

Mandag: Venezia – MSC Lirica Frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen, hvor vi går vi ombord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Lirica» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Tirsdag – fredag: Om bord på «MSC Lirica» Tirsdag ankommer vi Bari ved lunsjtid og blir liggende til kvelden. Ta deg en vandretur i gamlebyen med katedralen Basilica di San Nicola, og en labyrint av brosteinsbelagte gater. Onsdag har vi en hel dag til sjøs og benytter tiden til å gjøre oss bedre kjent om bord. Torsdag legger vi til kai på Kreta som med sitt flotte fort, koselige gamleby og store marked danner en perfekt ramme rundt en liten vandretur. Om du ønsker å dra litt lenger, er Knossos med mer enn 3500 år lang historie absolutt verdt et besøk. Fredag har vi igjen en dag til sjøs og nyter utsikten over Middelhavet. Lørdag og søndag ligger vi ved kai i Haifia i Israel, og dagene blir nok for mange turens høydepunkt. Utfluktsmulighetene her er uendelige. Her kan dere kjøpe utfluktspakke fra oss – det vil da være en 10 timers utflukt til Jerusalem med de jødiske områdene, Klagemuren, Via Dolorosa og Den hellige gravs kirke. Den andre dagen vil det være 8 timers utflukt til Genesaret med Saligprisningens fjell, Kapernaum og Yardenit (se tillegg for pris). Mandag legger vi til kai i Limassol på Kypros. Middelalderslott, antikke ruiner, flotte strender og vakker natur er bare noen stikkord. Tirsdag legger vi til kai på Rhodos. La deg overraske av den koselige gamlebyen, og sett deg ned på en koselig taverna og spis et godt gresk måltid mens du ser utover folkelivet. Onsdag legger vi til kai på den greske idyllen Mykonos. Hvitmalte murbygninger med blått tak, trange små smug med restauranter og barer på alle kanter, og fantastiske lukter. Torsdag har vi en dag til sjøs. Vi kan utforske de deler av skipet vi ikke har rukket enda, og vi kan se tilbake på noen uforglemmelige dager. Fredag legger vi til kai i byen Dubrovnik i Kroatia. Gamlebyen lokker med sitt flotte fort og fantastiske palasser, stranden er i gangavstand fra gamlebyen, og god mat og drikke venter med utsikt over Adriaterhavet.

Lørdag: Venezia – hjem Frokost før vi går i land og blir møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Vi sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,50. Etter 1,5 time lander vi i Frankfurt og går videre til Osloflyet. Vi lander i Oslo kl.18,00 og tar plass i bussen som tar oss til våre påstigningsteder.

NB! På denne turen er det nå KUN utvendige lugarer igjen – dette tillegget blir derfor automatisk lagt til på alle som booker på web.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom inkludert frokost før cruiset
*12 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €120
*Enkeltrom kr. 7 865,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 11 790,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 250,- (10 og 8 timers utflukt i Israel inkludert 2 enkle lunsjer)
*Drikkepakke Easy kr. 3 240,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke opp til €6 (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord)