Cruise i Middelhavet til Israel og Kypros

Oppdag spennende havner i Israel og Kypros med MSC Lirica!

Avreisedato: 08. november 2019 | 14 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Oppdag Israel og Kypros med cruise i Middelhavet

”Torsdag og fredag ligger vi ved kai i Haifia i Israel, og dagene blir nok for mange kanskje turens høydepunkt”

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 12-netters cruise, som tar oss med til spennende destinasjoner langs den østlige delen av Middelhavet. Vi ligger ved kai 2 dager i Israel med gode muligheter til å utforske dette spennende landet. I tillegg besøker vi spennende øyer som Kreta, Kypros, Rhodos og koselige Mykonos. Vi har det godt om bord, mens vi våkner opp på stadig nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget osv.

 

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

To dager ved kai i Israel!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 08. november 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 21. november 2019

Program

Fredag: Hjem – Venezia Dere har fremmøte på Gardermoen hvor dere møter reiselederen og de andre deltagerne. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00. Etter 1,5 time lander vi og går videre til Veneziaflyet. Etter nye 1,5 time lander vi i Italia kl.18,15 og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene til vårt hotell. Felles middag om kvelden.

Lørdag: Venezia – MSC Lirica Frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen, hvor vi går vi ombord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Lirica» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – onsdag: Om bord på «MSC Lirica» Søndag ankommer vi den Italienske byen Bari ved lunsjtid og blir liggende til kvelden. Ta deg en vandretur i gamlebyen med katedralen Basilica di San Nicola, og en labyrint av brosteinsbelagte gater. Mandag har vi en hel dag til sjøs og benytter tiden til å gjøres oss bedre kjent om bord. Tirsdag legger vi til kai på Kreta som med sitt flotte fort, koselige gamleby og store marked danner en perfekt ramme rundt en liten vandretur. Om du ønsker å dra litt lenger, er Knossos med mer enn 3500 år lang historie absolutt verdt et besøk. Onsdag har vi igjen en dag til sjøs og nyter utsikten over Middelhavet. Torsdag og fredag ligger vi ved kai i Haifia i Israel, og dagene blir nok for mange kanskje turens høydepunkt. Utfluktsmulighetene her er uendelige. Her kan dere kjøpe utfluktspakke fra oss – det vil da være en 10 timers utflukt til Jerusalem med jødiske områdene, Klagemuren, Via Dolorosa og Den hellige gravs kirke. Den andre dagen vil det være 8 timers utflukt til Genesaret med Saligprisningens fjell, Kapernaum og Yardenit (se tillegg for pris). Lørdag legger vi til kai i Limassol på Kypros. Middelalderslott, antikke ruiner, flotte strender og vakker natur er bare noen stikkord. Søndag legger vi til kai på Rhodos. La deg overraske av den koselige gamlebyen, og sett deg ned på en koselig taverna og spis et godt gresk måltid mens du ser utover folkelivet. Mandag legger vi til kai på den greske idyllen Mykonos. Hvitmalte murbygninger med blått tak, trange små smug med restauranter og barer på alle kanter, fantastiske lukter – Mykonos by er alt hva man ser for seg av en gresk by. Tirsdag har vi en dag til sjøs. Vi kan utforske de deler av skipet vi ikke har rukket enda, og vi kan se tilbake på noen uforglemmelige dager. Onsdag legger vi til kai i byen Dubrovnik i Kroatia. Gamlebyen lokker med sitt flotte fort og fantastiske palasser, stranden er i gangavstand fra gamlebyen, og god mat og drikke venter om du setter deg ned og tar noe godt å drikke med utsikt over Adriaterhavet.

Torsdag: Venezia – hjem Frokost før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,50. Etter drøye 1,5 time lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,00 og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting med frokost og middag før cruiset
*12 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 5 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 13 990,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 17 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 250,- (10 og 8 timers utflukt i Israel inkludert 2 enkle lunsjer)
*Drikkepakke Easy kr. 3 240,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke opp til €6 (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €120