Cruise i Middelhavet med Korsika & Cinque Terre

Oppdag spennende havner på 7-netters cruise i Middelhavet!

Avreisedato: 29. september 2019 | 9 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Spennende havner på cruise i Middelhavet

“på cruise i middelhavet besøker vi Cinque Terre som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene”

Denne høsten kan du bli med på et spennende cruise i Middelhavet! Vi starter turen fra Genova i Italia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til 5 spennende destinasjoner langs Middelhavets bredd. Underveis skal vi besøke havnebyen til Cinque Terre, havnebyen til Roma, Cannes, Palma by og Korsika. Med vår utfluktspakke kan man bli med på guidet bytur i verdensbyen Barcelona samt besøke verdenskjente Cinque Terre på togtur. Vi har det godt om bord, mens vi nesten hver dag våkner opp på nye destinasjoner! Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget og koser oss med skipets mange aktiviteter om bord.  

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder er med på hele turen!

Vi besøker spennende havner underveis!

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 29. september 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. oktober 2019

Program

Søndag: Hjem – Genova Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og følger E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Milanoflyet. Etter en ny drøy time lander vi i Milano kl.17,15. Her venter bussen for å ta oss med til vårt hotell beliggende i utkanten av Genova hvor vi skal bo denne natten.

Mandag: Genova – MSC Seaview Vi spiser frokost på hotellet, og slapper litt av om morgenen før vi blir hentet med buss som tar oss ned til cruisehavnen i Genova. Her sjekker vi inn på MSC Cruises imponerende, nye cruiseskip ”MSC Seaview” som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på «MSC Seaview» Tirsdag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her er det mulighet for å bli med reiselederen med lokaltog til Cinque Terre (mot tillegg). Onsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller slappe av om bord. Torsdag ankommer vi Cannes i Frankrike. Her kan vi dra inn å se på filmpalasset, ta oss en dukkert på bystranden La Croisette eller kose oss med en god fransk lunsj på en typisk fortausrestaurant. Fredag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Lørdag ankommer vi verdensmetropolen Barcelona. Dra å få sett Gaudis mesterverk Sagrada Familia og Parc Guell, eller nyt livet i gamlebyen med god tapas og historiske byggverk på alle kanter.  Søndag legger vi til kai på vakre Korsika og i byen Ajaccio – Napoleons by. Gå i land så fort vi legger til kai ved lunsjtid så rekker du en tur på det flotte markedet bare et par steinkast fra cruisehavnen. Se på Napoleons statue, besøk museet og  katedralen eller ta deg en tur på stranda – mulighetene er mange.

Mandag: Genova – hjem Frokost om bord før vi går i land i Genova. Vi tar det litt med ro, før vi blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her går vi om bord i flyet til Wien, avgang kl.17,40. Etter 1 time lander vi i Wien og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.22,50, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningsteder (de som ønsker kan få overnatting på Gardermoen og tog hjem (mellom Oslo og Kristiansand) dagen etterpå – se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €70
*Enkeltrom kr. 5 280,-
*Utvendig lugar kr. 4 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 500,- (utflukt til Cinque Terre med lokaltog sammen med reiselederen, samt 3 timers guiding i Barcelona med buss)
*Drikkepakke Easy kr. 1 890,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke opp til €6 (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord)
*Overnatting på Gardermoen og tog hjem etter turen kr. 890,- i delt dobbeltrom og kr. 1 190,- i enkeltrom