Cruise i Middelhavet med Cinque Terre & Mallorca

«Mandag legger vi til kai i La Spezia – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre»

Avreisedato: 12. oktober 2024 | 9 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Nyt det deilige klimaet på cruise i Middelhavet

Vi tilbringer 7 netter på Costa Pacifica på rundreise i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Savona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Cinque Terre som høydepunkt, men Valencia, Civitavecchia og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Bergen

7 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 12. oktober 2024
Avreisested: Bergen Lufthavn Flesland
Hjemreisedato: 20. oktober 2024

Program

Lørdag: Hjem – Diano Marina Vi har fremmøte på Flesland på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne. Vi sjekker inn på dirkteflyet til Nice, avgang kl.07,00. Etter 2,5 timer lander vi i Frankrike, og tar plass i bussen som tar oss med over til Italia og den hyggelige byen Diano Marina hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagstimene fri til avslapning og hygge.

Søndag: Diano Marina – «Costa Pacifica» Frokost på hotellet før vi slapper litt av før vi kjører til cruisehavnen i Savona. Her sjekker vi inn på Costa Pacifica som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Søndag – søndag: Om bord på «Costa Pacifica» Mandag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her er det mulighet for å bli med reiselederen med lokaltog til Cinque Terre (mot tillegg). Tirsdag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med en deilig tapa? Fredag legger vi til kai i Valencia. Dra til den historiske gamlebyen, gå deg en tur på det kjente matmarkedet og sett deg ned å nyt en deilig tapas. Bystranda lokker også om du ennå ikke har fått deg en dukkert i Middelhavet. Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille ved lunnsjtid. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles?

Søndag: Savona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Vi drar sammen med reiselederen til den sjarmerende byen Noli hvor vi får tid til å spise lunsj, før vi kjører opp til Bergamo. Her sjekker vi inn på flyet til Bergen, avgang kl.21,10. Etter 2,5 timer ankommer vi Flesland og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med hele på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 5 160,-
*Utvendig lugar kr. 3 690,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 350,- (6 timers utflukt til Cinque Terre med tog)