Cruise i Middelhavet med Cinque Terre

Avreisedato: 28. mars 2019 | 9 dager | Turpris: 8995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Besøk flere perler på cruise i Middelhavet

“Vi legger til kai i La Spezia som ligger et «steinkast» unna Cinque Terre.”

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet! Vi starter turen i den koselige havnebyen Genova. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise fra Genova som tar oss med til noen flotte havner i den vestlige delen av Middelhavet. Barcelona og La Spezia ved Cinque Terre er et av turens store høydepunkt. Civitavecchia ved Roma, Marseille og Valencia har også mye å tilby! Vi får noen fantastiske dager om bord. Nyt havutsikten, ta en dukkert i en av cruiseskipets basseng og kos deg med god mat og drikke til underholdningen om bord!

 

Tilbake til reiseoversikt

7-netters cruise med alle måltider

Vi besøker mange spennende byer underveis!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8995
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 28. mars 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 05. april 2019

Program

Torsdag: Hjem – Genova Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og resten av reisefølge. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.10,05. Etter 2,5 timer ankommer vi Milano, og tar plass i bussen som tar oss med de siste stykket ned til Middelhavets bredd og havnebyen Genova hvor vi ankommer utpå ettermiddagen. Her skal vi bo sentralt i byen, og kan utforske byen og spise et godt italiensk måltid om kvelden.

Fredag: Genova – Costa Fortuna Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen. Fra hotellet er det bare 500 meter til cruisehavnen og vi tusler ned samlet midt på dagen. Her går vi om bord på Costa Cruises skip «Costa Fortuna» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, kan ta oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller andre aktiviteter rundt om å skipet.

Lørdag – Torsdag: Om bord på «Costa Fortuna» Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i Marseilles, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til spennende historiske småbyer som Aix og Arles?  Søndag ankommer vi Barcelona om morgenen og blir liggende hele dagen. Sagrada familia, Parc Guell og Barri Gotic lokker oss alle inn til byen, og mulighetene er uendelige i denne fantastiske byen. Mandag legger vi til kai i Spania og Valencia. Her kan du bli med oss på utflukt (mot tillegg) eller dere kan utforske byen på egenhånd. Byen er Spanias 3. største og Silkemarkedet, Valencia Katedralen og Serranos tårnene er noen av byens største severdigheter. Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Onsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan dere bli med oss på utflukt inn til Roma by med lokalguide (mot tillegg), eller dere kan bare gå dere en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i La Spezia som ligger et «steinkast» unna Cinque Terre. Muligheten er mange, ta en lokal båt ut til Cinque Terre eller ta byhopping med tog – uansett er det en flott opplevelse. Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Fredag: Genova- Hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Genova. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Vi går om bord i direkteflyet tilbake til Oslo med avgang kl.16,35. Etter drøye 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltagerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting før cruiset med frokost
*7 netters cruise med alle måltider
*Service Charge på cruisebåten – verdi €70 per person
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 6 190,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,-
*Utfluktspakke kr. 850,- (3 timers guiding i Valencia og 8 timers utflukt til Roma, hvorav 4 timer med guide)