Cruise i Middelhavet med Ibiza & Mallorca

Avreisedato: 04. mai 2023 | 9 dager | Turpris: 10490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 13
Cruisereiser

Cruise i Middelhavet – en forsmak på sommeren

Deilig cruise fra Barcelona til Valencia med Ibiza og Mallorca

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Barcelona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til spennende havner i den vestlige delen av Middelhavet. Noen av høydepunktene er sjarmerende Ibiza med sine hvitkalkede landsbyer, samt Mallorca med sine flotte sandstrender og hyggelige gamleby. Vi skal også besøke Marseille, Savona og Civitavecchia, havne byen til Roma, før vi avslutter cruiset i Valencia. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Deilige vårdager i Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10490
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 04. mai 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. mai 2023

Program

Torsdag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.16,25. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir tatt med til hotellet som ligger ikke langt fra flyplassen. 

Fredag: Barcelona – Costa Diadema Frokost på hotellet før vi får med oss guide som tar oss med på en par timers rundtur i Barcelona, som avslutter på cruisehavnen i Barcelona. Her går vi ombord på Costa Cruises skip «Costa Diadema» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag – torsdag: Om bord på «Costa Diadema» Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, ta tøffe toget opp til Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Søndag legger vi til kai i Italia og Savona. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller bli med reiseleder på 4 timers utflukt til middelalderbyene Finalborgo og Noli (mot tillegg). Mandag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Onsdag legger vi til kai på Ibiza. Gå deg en tur i byen og spis en deilig tapas, eller bli med reiseleder på en 4 timers utflukt på øya med buss og guide (mot tillegg). Onsdag ankommer vi favoritten Mallorca og Palma by. Ta deg en tur på stranden, gå en tur i gamlebyen, besøk katedralen -mulighetene er uendelige.

Fredag: Valencia – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Her blir vi hentet av buss som tar oss de siste 2 timene til flyplassen i Alicante. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,10. Etter 3,5 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom kr. 2 520,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 850,- (4 timers guidet rundtur fra Savona samt 4 timers utflukt på Ibiza)