Cruise i Middelhavet med Kreta, Malta & Sicilia

«Gå på oppdagelsesferd i de små sjarmerende gatene, og ta deg noe godt å spise»

Avreisedato: 20. september 2024 | 9 dager | Turpris: 13890

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Opplev 3 herlige øyer i Middelhavet!

Vi får oppleve øyene Kreta, Malta og Sicilia

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Athen i øst legger vi ut på et 8 netters cruise som tar oss med fra spennende havner i det østlige Middelhav til noe av det beste i den vestlige delen av Middelhavet. Kreta, Malta og Sicilia er kanskje høydepunktene, men en god tapas i Barcelona, eller en italiensk Pizza i Savona er heller ikke å forakte. Alt dette får vi oppleve mens vi bor på vårt ”hotell med propell” – Costa Fortuna hvor vi  får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

8 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13890
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 20. september 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 28. september 2024

Program

Fredag: Hjem – Athen – Costa Fortuna Bussen starter fra Kristiansand, og tarmed seg deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vin inn på direkteflyet til Athen, avgang kl.11,30. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med de siste få milene til cruisehavnen i Pireus like utenfor Athen. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Fortuna som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Lørdag – Fredag: Om bord på «Costa Fortuna» Lørdag legger vi til kai i Heraklion på Kreta i Hellas. Ta deg en vandertur inn til gamlebyen, eller hva med å besøke Knossos hvor vi finner ruiner fra langt tilbake i tid? Søndag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord, mens vi nyter utsikt over havet. Mandag ankommer vi Malta. Hovedstaden Valletta er utrolig sjarmerende, og her kan du bli med på en guidet rundtur med buss (mot tillegg). Tirsdag ankommer vi Palermo på Sicilia, som har en historie som går helt tilbake til år 800 f.kr. Gå på oppdagelsesferd i de små sjarmerende gatene, og ta deg noe godt å spise. Onsdag ankommer vi Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Torsdag legger vi til kai i Savona på den Italienske Blomsterrivieraen. Gå deg en tur og besøk fortet Primar, eller hva med å bli med på utflukt til de små sjarmerende byene Noli og Finaleborgo med buss og guide (mot tillegg).  Fredag legger vi til kai i Barcelona ved lunsjtid og blir liggende til kvelden. Ta deg en tur inn til gamlebyen for å se på noen av Gaudi sine byggverk, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med deilig tapas?

Lørdag: Marseille – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Vi tar plass i bussen som venter og kjører de 2,5 timene til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet til Zürich, avgang kl.19,10, etter en time lander vi i Zürich og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer ankommer vi Oslo og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €88 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 4 120,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 3 000,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 750,- (3 timers guidet runtur på Malta og 5 timers utflukt til Noli og Finaleborgo i Savona)