Cruise i Middelhavet med Lisboa & Gibraltar

«Søndag legger vi til kai i den britiske miniputstaten Gibraltar helt på sydspissen av Europa»

Avreisedato: 30. oktober 2024 | 12 dager | Turpris: 14590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Herlig cruise i sørlige Middelhavet!

Bli med oss på cruise med en spennende reiserute

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Savona skal vi ut på et fantastisk 10 netters cruise som tar oss med til spennende havner i den vestlige delen av Middelhavet, samt noen perler på Atlanterhavkysten. Noen av høydepunktene er Portugals hovedstad Lisboa, den britiske enklaven Gibraltar på europas sydspiss, samt Cadiz – med spennende historie og spansk sjarm på sitt beste. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev Britiske Gibraltar

10 netters cruise med spennende reiserute

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 14590
Sted: Cruise i sørlige Middelhavet
Avreisedato: 30. oktober 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. november 2024

Program

Onsdag: Hjem – Alessandria Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Brussel, avgang kl.18,00. Etter 2 timer lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter en ny time lander vi kl.22,15 og tar plass i bussen som tar oss til Alessandria hvor vi skal bo denne natten.

Torsdag: Alessandria – Costa Favolosa Frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med ned til Middelhavets bredd og Savona. Her går vi ombord på Costa Cruises skip «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert og blir underholdt på skipet.

Fredag – lørdag: Om bord på «Costa Favolosa» Fredag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, ta tøffetoget opp til Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Lørdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Søndag legger vi til kai i den britiske miniputstaten Gibraltar helt på sydspissen av Europa. Bli med reiselederen med minibusser opp til Upper Rock hvor man får en fantastisk utsikt over områdene rundt og kan skimte Afrika i det fjerne (mot tillegg).   Mandag ankommer vi en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Gå deg en tur i denne fantastiske byen. Tirsdag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie og en gamleby som er vel verdt et besøk. Her kan du bli med på en guidet rundtur i gamlebyen (mot tillegg). Onsdag legger vi til kai i Spania og Malaga. Ta deg en tur inn i gamlebyen med sin flotte katedral, besøk Picassomuseet eller hva med å ta seg en dukkert i Middelhavet? Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og etter noen opplevelsesrike dager blir det deilig å slappe av. Fredag legger vi til kai i Valencia. Dra til den historiske gamlebyen, gå deg en tur på det kjente matmarkedet og sett deg ned og nyt en deilig tapas. Bystranda lokker også om du ennå ikke har fått deg en dukkert i Middelhavet. Lørdag slapper vi av og nyter livet om bord mens vi seiler mot Italia.

Søndag: Savona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Her blir vi hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Zurich, avgang kl.15,05. Etter en knapp time lander vi og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.19,50,  og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 frokost før cruiset
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €110 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 3 465,-
*Utvendig lugar kr. 4 890,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 8 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 3 750,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 600,- (2 timers utflukt i Gibraltar samt 2 timers vandretur i Cadiz i gamlebyen)