Cruise i Middelhavet med Sardinia & Pompeii

«Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence»

Avreisedato: 22. april 2023 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

7 netterscruise med spennende Sardinia & Pompeii

Vi møter våren på vakre Costa Toscana i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Barcelona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Sardinia og Napoli som høydepunkt, men Civitavecchia, Genova og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise på vakre Costa Toscana

Guidet rundtur i Barcelona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 22. april 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 30. april 2023

Program

Lørdag: Hjem – Barcelona Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.15,35. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir tatt med til hotellet som ligger ikke langt fra flyplassen.

Søndag: Barcelona – Costa Toscana Frokost på hotellet og litt avslapning før vi får med oss guide som tar oss med på en par timers rundtur i Barcelona, som avslutter på cruisehavnen i Barcelona. Her går vi ombord på Costa Cruises nye skip «Costa Toscana» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Mandag – lørdag: Om bord på «Costa Toscana» Mandag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Tirsdag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Onsdag ankommer vi sydlige Italia og Napoli – pizzaens hjemsted. Her kan du gå på oppdagelsesferd i den koselige gamlebyen, spise en deilig pizza eller bli med reiselederen på utflukt til Pompeii (mot tillegg). Torsdag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Fredag legger vi til kai i Italia og Genova. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen og den koselige gamlebyen. Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, ta tøffe toget opp til Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles?

Søndag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Vi blir hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.12,30. Etter 3 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom kr. 2 600,-
*Utvendig lugar kr. 3 290,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 590,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 950,- (3 timers guidet rundtur på Sardinia samt 5 timers utflukt til Pompeii i Napoli)