Cruise i Middelhavet med Sardinia & Sicilia

«….Costa Cruises nye skip «Costa Firenze» som blir vårt hjem den neste uken»

Avreisedato: 20. september 2022 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Bli med oss på cruise i Middelhavet med vakre Costa Firenze

Vi besøker Palermo på Sicilia & Cagliari på Sardinia og nyter dette flotte nye skipet!

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Roma skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Sicilia og Sardinia som høydepunkt, men Barcelona, Genova og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise på vakre Costa Firenze

Vi besøker både Sardinia & Sicilia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 20. september 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 28. september 2022

Program

Tirsdag: Hjem – Roma Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Roma, avgang kl.16,45. Etter 2,5 timer lander vi i Roma og kjører det korte stykket til hotellet hvor vi skal bo denne natten. Enkel felles middag ved ankomst.  

Onsdag: Roma – Costa Firenze  Frokost. Vi slapper litt av om formiddagen før vi blir hentet av buss som tar oss ned til cruisehavnen i Civitavecchia like utenfor Roma. Her går vi ombord på Costa Cruises nye skip «Costa Firenze» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Torsdag-tirsdag: Om bord på «Costa Firenze» Torsdag legger vi til kai i Italia og Genova. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen og den koselige gamlebyen. Fredag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Lørdag ankommer vi Barcelona, og blir møtt av guide som tar oss med på en rundtur i byen. Underveis får vi bl.a. se Sagrada Familia og den gamle bydelen Barri Gotic. Ta en deilig tapaslunsj, eller dra tilbake til båten og kos deg om bord. Søndag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Mandag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Tirsdag ankommer vi Sicilia og Palermo by som er «hovedstaden» på Sicilia. Gå på oppdagelsesferd i det historiske sentrum med rester fra romer-, araber-, normanner- og bysantertiden. 

Onsdag: Roma – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Vi blir hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Roma. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.12,40. Etter 2 timer ankommer vi Barcelona og går videre til Osloflyet. Etter nye 3 timer lander vi i Oslo kl.19,25 og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost & 1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 560,-
*Balkonglugar kr. 4 590,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur på Sardinia samt 3,5 timers utflukt til Aix-en-Provence i Marseilles)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77