Cruise i Middelhavet Sardinia & Sicilia

«Onsdag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Byen ligger på syv høyder med fantastisk utsikt over Middelhavet»

Avreisedato: 01. juni 2024 | 8 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Sommerdager på cruise i Middelhavet

Vi besøker Palermo på Sicilia & Cagliari på Sardinia og nyter varme sommerdager til sjøs!

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Savona skal vi legge ut på et cruise som tar oss med fra øy til øy i Middelhavet. Vi skal besøke Sardinia, Malta og har to stopp på Sicilia. I tillegg til dette besøker vi Napoli og ikke minst spennende La Goulette i Tunisia hvor man kan besøke Karthago som har en fantastisk historie flere tusen år tilbake. Alt dette får vi oppleve mens vi bor på vårt ”hotell med propell” Costa Fascinosa. Her kan vi slappe av mens vi nyter utsikten og seiler våkner opp til en ny spennende destinasjon hver dag.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Sommerdager på cruise i Middelhavet

Vi besøker både Sardinia & Sicilia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 01. juni 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 08. juni 2024

Program

Lørdag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand, og tar med seg deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her skal vi bo denne natten.

Søndag: Gardermoen – Savona & «Costa Fascinosa» Tidlig frokost før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.08,15. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med de siste drøye 2 timene til Italia og cruisehavnen i Savona. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Fascinosa som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Mandag – fredag: Om bord på «Costa Fascinosa» Mandag ankommer vi pizzaens fødested – Napoli ved lunsjtid. Ikke langt unna finner vi vulkanen Vesuv og Pompeii. Hva med å nyte en original pizza, eller dra på utflukt til Pompeii, om du ønsker det. Tirsdag legger vi til kai i Palermo på Sicilia. Gamlebyen huser fantastiske barokkirker og brostenslagte gater fra middelalderen. Dra på oppdagelsesferd, eller hva med å besøke de antikke templene i Agrigento? Onsdag legger vi til kai i Cagliari på Sardinia. Byen ligger på syv høyder med fantastisk utsikt over Middelhavet. Begi deg ut på oppdagelsesferd i Castello som er den historiske delen av byen. Torsdag legger vi til kai i La Goulette i Tunisia. Bli med reiseleder på utflukt til restene fra antikkens Kartago med historie tilbake nesten 2000 år, eller dra på egen utflukt langs kysten til de brostenslagte gatene i Sidi Bou Said. Fredag ankommer vi Malta. Hovedstaden Valletta er utrolig sjarmerende, og her kan du bli med på en guidet rundtur med buss (mot tillegg)

Lørdag: Sicilia – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi annkommer Catania på Sicilia. Vi får med oss guide og buss som først tar oss med til det livlige matmarkedet i Catania før vi drar til sjarmerende Taormina hvor vi får tid til å spise lunsj på egenhånd, før vi kjører opp til flyplassen i Catania. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,55. Etter 3 timer ankommer vi Oslo og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Det er dessverre KUN ledige utvendige og Balkonglugarer på denne avreisen. Tillegg for utvendiglugar blir derfor automatisk lagt til ved bestilling. Ved oppgradering til Balkonglugar vil vi derfor justere dette manuelt og sende dere en oppdatert regning etter booking på nett.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €66 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 2 800,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 250,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur på Malta og 5 timers utflukt til Karthago)
Rabatt for: *Uten hotell første natt og fremmøte på Gardermoen 2. juni kr. 475,- p.p