Cruise i Middelhavet med Sardinia – All inclusive

«Fredag tilbringer vi dagen til sjøs, og kan nyte cruiselivet mens vi seiler mot Costa del Sol i Spania»

Avreisedato: 20. april 2024 | 8 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Et cruise fylt av opplevelser!

Deilig med «All inclusive» ombord på cruiseskipet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Genova skal vi ut på et fantastisk 6 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Sardinia som høydepunkt, men den franske riviera med Cannes, Marseille og Genova har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Trondheim

Deilig cruise med "alt inkludert"

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 20. april 2024
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 27. april 2024

Program

Lørdag: Hjem – Genova Vi har fremmøte på Værnes hvor vi møter reiselederen og de andre deltakerne på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.08,00. Etter en knapp time lander vi, og går videre til Milanoflyet. Etter nye 2,5 timer lander vi i Italia og tar plass i bussen som tar oss de siste milene ned til Middelhavets bredd og Genova hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagen og kvelden fri til avslapning og hygge.

Søndag: Genova – MSC Orchestra Vi spiser frokost på hotellet før vi tusler ned til cruisehavna med reiselederen (ca. 500 meter å gå). Her sjekker vi inn på MSC Cruises og MSC Orchestra som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Søndag – lørdag: Om bord på «MSC Orchestra» Mandag legger vi til kai på den franske Rivieraen og Cannes. Gå deg en tur i den koselige gamlebyen, eller besøk filmpalasset hvor den årlige filmfestivalen foregår. Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia her kan man dra på oppdagelsesferd på egenhånd elelr bare ta seg en rusletur i byen som tidligere var en magnet for Italienske kjendiser. Onsdag tankommer vi Genova i Italia. Denne dagen er det muliget for å bli med reiselederen på utflukt til Santa Margerita og Portefino (mot tillegg) Torsdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Fredag tilbringer vi dagen til sjøs, og kan nyte cruiselivet mens vi seiler mot Costa del Sol i Spania.

Lørdag: Malaga – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Vi  blir møtt av lokalguide som tar oss med på en guidet rundtur i Malaga sentrum. Byen er utrolig sjarmerende. Etter guiderunden får vi tid til å spise en god lunsj på egenhånd, samt se oss litt rundt før vi drar til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Trondheim, avgang kl.19,05. Etter 4 timer lander vi på Værnes og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

NB! Det er dessverre KUN ledige utvendige og Balkonglugarer på denne avreisen. Tillegg for utvendiglugar blir derfor automatisk lagt til ved bestilling. Ved oppgradering til Balkonglugar vil vi derfor justere dette manuelt og sende dere en oppdatert regning etter booking på nett.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider og Easy drikkepakke inkludert
*Service charge på cruisetbåten (verdi kr. 720,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 5 810,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar dekk 8-9 kr. 5 990,- (per lugar)
*Balkonglugar dekk 10-15 kr. 6 390,-
*Utfluktspakke kr. 450,- (6 timers utflukt til Portofino og Santa Margerita med buss og båt)