Cruise i Middelhavet med Sicilia og Malta

“Guiden tar oss med rundt i gamlebyen med sin flotte katedral og Pretoriotårnet”

Avreisedato: 25. oktober 2018 | 9 dager | Turpris: 9890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Den ultimate ferien på cruise i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra Tarragona i Spania og skal ut på et 7 netters cruise som tar oss med til flere av Middelhavets vakreste destinasjoner. Underveis på reisen skal vi besøke flotte destinasjoner – Marseille, Savona, Napoli, Sicilia og Malta. Vi har det godt om bord og nesten hver eneste morgen våkner vi opp til nye destinasjoner. Om bord kan du nyte god mat og service, ta en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt og delta på ulike aktiviteter. Reiser du med cruise får du opplevd de ulike destinasjonene som Middelhavet tilbyr på en fantastisk og avslappende måte.

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi besøker spennende Sicilia og Malta!

7 netters cruise inkludert alle måltider

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9890
Sted: Cruise Middelhavet
Avreisedato: 25. oktober 2018
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. november 2018

Program

Torsdag: Hjem – Sitges Bussen starter fra Kristiansand om formiddagen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Barcelona, avgang kl.20,00. Etter 3 timer ankommer vi Spania, og tar plass i bussen som tar oss med de siste minuttene frem til utkanten av strandbyen Sitges hvor vi skal bo denne natten. 

Fredag: Sitges – Tarragona – Costa Fascinosa Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med inn til sentrum av Tarragona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne byen som er ukjent for de fleste av oss nordboere, men som har en fantastisk historie. Guiden tar oss med rundt i gamlebyen med sin flotte katedral og Pretoriotårnet. Vi får også se det gamle romerske teateret og «Middelhavets balkong» med en fantastisk utsikt over Middelhavet og områdene rundt. Rundturen ender opp på cruiseterminalen, hvor vi går om bord på Costas cruiseskip «Costa Fascinosa» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa Fascinosa» Lørdag legger vi til kai i Marseilles. Her kan vi dra inn til byen for å se på den flotte Notre Damekatedralen og sette oss ned på en fortauskafe og se utover folkelivet. Provence lokker også litt lengre inn i landet med sine vakre landsbyer. Søndag morgen ankommer vi Savona på den italienske Blomsterrivieraen. Gamlebyen er i gangavstand fra cruiseterminalen og vi kan kose oss i det historiske sentrum. Mandag legger vi til kai i Napoli  -pizzaens fødested. Enten kan du bli med oss på utflukt til Pompeii (mot tillegg), eller du kan tilbringe dagen i Napolis gamleby.  Tirsdag ankommer vi Sicilia og byen Catania. Byen ligger ved foten av vulkanen Etna og en utflukt hit kan anbefales. Catania har flott arkitektur, brostenslagte gater og  lokker med sine mange koselige restauranter. Onsdag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by hvor vi legger til kai står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg). Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, gjøre innkjøp og kose oss om bord.

Fredag: Barcelona – Hjem Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,00. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost & 1 middag før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Tarragona
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten (verdi € 70,- per person)

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 1 600,-
*Utvendig lugar kr. 1 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 850,- (Denne inkluderer *5 timers utflukt i Napoli hvor vi får med oss lokalguide og drar til Pompeii hvor vi har inkludert inngang. Vi får også se litt av Napoli fra bussen. *3,5 timers utflukt på Malta hvor vi får se Valletta og nærområdene med guide og buss.)