Cruise i skandinaviske farvann fra Stockholm til Kristiansand

«Onsdag må vi opp litt tidlig for å nyte innseilingen i den fantastiske Hardangerfjorden hvor vi seiler helt inn til enden av fjorden til Eidfjord»

Avreisedato: 31. mai 2023 | 9 dager | Turpris: 11690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

8 netterscruise med fly fra Kjevik og anløp tilbake i Kristiansand

Vi får flotte opplevelser i hjemlige farvann

Bli med oss på en unik mulighet til å bli med på cruise fra Stockholm og gå av båten igjen i Kristiansand. Vi bor alle nettene om bord på MSC cruises MSC Poesia mens vi drar på oppdagelsesferd gjennom Skandinavisk farvann. Vi starter med å seile gjennom den utrolig vakre Stockholmske skjærgården før vi skal besøke København, vi fortsetter med et besøk på den flotte hansabyen Rostock, før vi besøker Vestlandsperlene Bergen og vakre Eidfjord før vi ender opp i Kristiansand og kan tusle av cruisebåten og hjem.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Cruise som avsluttes "hjemme" i Kristiansand

Avreise med fly fra Kjevik

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11690
Sted: Cruise i skandinaviske farvann
Avreisedato: 31. mai 2023
Avreisested: Kristiansand Kjevik
Hjemreisedato: 08. juni 2023

Program

Onsdag: Hjem – Stockholm Vi har fremmøte på Kjevik på egenhånd. Her møter dere reiselederen og de andre deltakerne. Vi sjekker inn på flyet til Oslo, avgang kl.06,50. Etter en knapp time lander vi og går videre til Stockholmsflyet. Etter en ny time lander vi i Stockholm kl.09,30. Her venter bussen for å ta oss det siste stykket inn til sentrum. Her sjekker vi inn på MSC Cruises flotte MSC Poesia som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi kaster loss om kvelden og kan nyte  utseilingen gjennom den fantastiske skjærgården i skumringstimene.

Torsdag – onsdag: Om bord på MSC Poesia Torsdag har vi en hel dag til sjøs, kan gjøre oss bedre kjent om bord. Fredag har vi inkludert frokost før vi ankommer København. Her kan vi ta oss en tur på Strøget, spise et godt dansk smørrebrød eller bare kose oss om bord. Lørdag ankommer vi Fredricia beliggende på Jyland. Byen har en spennende historie tilbake til 1650 og gamlebyen er sjarmerende og typisk dansk. Søndag ankommer vi Warnemunde i nord-tyskland. Her er det mulig å bli med reiselederen inn til hansabyen Rostock med lokalguide for de som ønsker (mot tillegg). Mandag har vi en dag til sjøs og kan lade batteriene til noen aktive dager som ligger foran oss. Tirsdag ankommer vi vestlandets hovedstad Bergen. Hva med å ta seg en gåtur langs bryggen i Bergen, ta Fløybanen opp til toppen av fjellet og kanskje spise en god ekte Bergens fiskesuppe? Onsdag må vi opp litt tidlig for å nyte innseilingen i den fantastiske Hardangerfjorden hvor vi seiler helt inn til enden av fjorden til Eidfjord. Her blir vi liggende hele dagen med fantastisk utsikt. Om kvelden samles vi til felles avskjedsmiddag mens vi seiler langs den vakre norske kysten sørover.

Torsdag: Kristiansand – hjem Vi spiser frokost om bord og tar det litt med ro frem til vi ankommer Kristiansand kl.12,00. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- & flytransport
*Alle utflukter som beskrevet
*8 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €96 i service charge
*Enkeltlugar kr. 6 520,-
*Utvendig lugar begrenset utsikt kr. 1.390,-
*Utvendig lugar full utsikt kr. 2 990,-
*Balkonglugar begrenset utsikt kr. 4 190,-
*Balkonglugar full utsikt kr. 6 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke Rostock kr. 350,- per person
*Easy drikkepakke kr. 2 720,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)