Cruise fra Buenos Aires til Barcelona

18 dagers cruise fra Sør-Amerika til Europa!

Avreisedato: 01. mars 2020 | 21 dager | Turpris: 18990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Kryss Atlanterhavet med Costa Pacifica i 2020

På cruise i Sør-Amerika blir du bedre kjent med ‘tangoens rike’

I 2020 har du muligheten til å krysse Atlanterhavet på beste mulige måte med Costa Pacifica! Et cruise fra Sør-Amerika til Europa tar deg med til de alle vakreste destinasjonene. Mellom Buenos Aires i Argentina og Barcelona i Spania skal vi besøke 6 forskjellige og spennende destinasjoner på begge sider av Atlanterhavet: Rio de Janeiro, Maceio, Salvador, Santa Cruz, Lanzarote og Malaga! I de ulike havnene kan du utforske flotte severdigheter, prøve lokale matretter og gjøre deg kjent på destinasjoner man ellers aldri får besøkt.  På cruise i Sør-Amerika blir du bedre kjent med ‘tangoens rike’. I Europa venter flere spennende stopp før vi ankommer Barcelona i Spania.
*obs: kun utvendige lugar igjen. Pristillegg på 3 595,- per person blir automatisk lagt på ved bestilling .

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev fantastiske Rio de Janairo

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 18990
Sted: Cruise fra Buenos Aires til Barcelona
Avreisedato: 01. mars 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 21. mars 2020

Program

Søndag 1. mars: Hjem – London (Buenos Aires) Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til London, avgang kl.16,30. Etter knappe 2 timer lander vi London, og går videre til nattflyet som skal ta oss med til Buenos Aires. Vi får servert 2 måltider om bord, og ankommer Buenos Aires neste morgen.

Mandag 2. mars: Buenos Aires Vi ankommer Buenos Aires kl.08,15 (lokal tid). Her blir vi møtt av lokalguide og buss som tar oss med på en guidet rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Plaza de Mayo med Casa Rosada, det rosa hjemmet til Argentinas president. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum. Resten av dagen fri til avslapning og hygge.

Tirsdag 3. mars: Buenos Aires – Costa Pacifica Vi spiser frokost på hotellet og får litt fri om formiddagen før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «Costa Pacifica» som blir vårt hjem de neste 18 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Onsdag 4. – fredag 20.mars: Om bord på Costa Pacifica Onsdag og torsdag har vi dager til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord. Fredag legger vi til kai i verdensbyen Rio de Janeiro, kjent for stranden Copacabana, Corcavado-fjellet med statuen av Cristo Redentor som står og strekker ut hendene for å ønske velkommen, samt ”sukkertopp”-fjellet. Lørdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av med utsikt over havet. Søndag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 1800-tallet. Mandag legger vi til kai i Maceio. Byen ligger flott til ved havet og har et koselig sentrum. Byen er også omgitt av noen av Brasils vakreste strender. Det er bare å la seg lokke. Etter noen dager med spennende opplevelser i Sør-Amerika legger vi ut på en 6 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Europa. Mandag ankommer vi Tenerife og byen Santa Cruz. Ta en spasertur  langs ramblas som leder deg opp til Plaza de Espania. Besøk en av de gamle kirkene, eller hva med å dra på utflukt til Teide som har en høyde på 3718 meter? Tirsdag legger vi til kai i Arrecife på Lanzarote. Øya er kanskje den mest interessante av alle Kanariøyene og har på grunn av alle sine vulkaner et månelignende landskap. Onsdag nyter vi en lat dag til sjøs med gode måltider, bading og hygge. Torsdag ankommer vi Malaga, en by som vil overraske de fleste av oss som tar en tur inn til sentrum. Her finner vi en flott gamleby, med katedral og Picassomuseet. Fredag er siste dag til sjøs og vi kan prøve å få gjort det vi ikke har rukket tidligere om bord.

Lørdag 21. mars: Barcelona – hjem Vi ankommer Barcelona tidlig om morgenen og får litt ventetid her før flyet går videre til Oslo. Etter 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.12,25 (lokal tid) og tar farvel med de andre deltakerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*18 netters cruise med alle måltider
*Service Charge verdi €180
*Guiding i Buenos Aires
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 7 190,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 12 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 950,- (7 timers utflukt i Rio de Janeiro & 3 timers guiding på Tenerife)
*Drikkepakke Piu Gusto kr. 5 400,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)