Cruise i Vesterled

Bli med på et spennende cruise i Vesterled denne sommeren!

Avreisedato: 06. juli 2019 | 14 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise i Vesterled – en reise i vikingenes fotspor

“Det vakre vulkanlandskapet er ett av mange hovedattraksjonener”

Bli med oss på et spennende cruise i Vesterled hvor vi drar på tokt i vikingenes fotspor. Vi starter med besøk i Stavanger, før vi fortsetter til Shetland og Lerwick. Herfra seiler vi videre til Island hvor vi besøker både Reykjavik, Isafjordur og Akureyri, før vi setter kursen mot Orknøyene med Kirkwall. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet og kan tenke på hvordan vikingene dro på tokt i samme områder for nesten 1000 år siden, om enn med andre hensikter enn oss.

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder er med på hele turen!

Spennende utfluktspakke på Orknøyene og Island

En reise i vikingenes fotspor

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise i Vesterled
Avreisedato: 06. juli 2019
Avreisested: Tønsberg & Kristiansand
Hjemreisedato: 19. juli 2019

Program

Lørdag 6.juli: Hjem – Kolding Bussen starter fra Tønsberg om morgenen og tar med turdeltagere langs E-18 frem til Kristiansand. Her tar vi fergen over til Hirtshals kl.13,30. Vi har inkludert skipets lunsjbuffet om bord og ankommmer Danmark etter 2,5 timer. Herfra kjører vi ned til Kolding hvor vi skal overnatte. Vi samles til felles middag om kvelden på hotellet.

Søndag 7.juli: Kolding – Hamburg Vi spiser frokost på hotellet, før vi kjører de siste milene gjennom Danmark og frem til Hamburg. Her sjekker vi inn på MSC Cruiselines flotte cruiseskip «MSC Orchestra» som blir vårt hjem de neste 12 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og kan bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Mandag – torsdag 8.-18.juli : Om bord på «MSC Orchestra» Mandag bruker vi til å gjøre oss kjent om bord på skipet mens vi seiler nord/vestover. Tirsdag ankommer vi Stavanger, hvor vi kan ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, dra ut til Flor og Fjære eller bare slappe av. Onsdag legger vi til i Lerwick by på Shetland. Her kan vi gå i fotsporene både til vikingene, og Shetlands-Larsen. Torsdag har vi en dag til sjøs mens vi fortsetter ferden mot Island. Fredag legger vi til kai i Akureyri hvor Godafoss og det vakre vulkanlandskapet er hovedattraksjonene. Lørdag legger vi til kai i Isafjordur hvor man bl.a. finner Islands eldste hus fra 1743. Det er også interessant å besøke den lille fiskelandsbyen Osvør. Søndag legger vi til kai i Islands hovedstad Reykjavik og blir liggende helt til mandag kveld. Vi kan bli med på utflukt til Geysirer og de varme badene, eller vi kan ta oss en vandretur langs Laugavegur. Tirsdag har vi en hel dag til sjøs og kan utforske skipet og kose oss i hyggelige omgivelser. Onsdag ankommer vi Orknøyene og Kirkwall, hvor vi kan besøke St. Magnuskatedralen påbegynt av Jarlen Ragnvald i 1173 til minne om hans onkel Magnus. Torsdag har vi en dag til sjøs og kan se oss rundt og utforske de delene av skipet vi ikke har rukket enda.

Fredag 19.juli: Hamburg – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Hamburg. Her blir vi møtt av bussen som tar oss med til flyplassen i Hamburg. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.14,40. Etter en drøy time lander vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokoster, 1 lunsj og 1 middag før cruiset
*12 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 8 840,-
*Balkonglugar kr. 9 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 150,- (7 timers utflukt på Orknøyene og 8 timers utflukt i Reykjavik til Gullfoss og Tingvellir)
*Drikkepakke Easy kr. 3 240,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke opp til €6 (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord på cruiseskipet.)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €120