Cruise fra København til Middelhavet

Oppdag spennende havner på vei mot varmere strøk i Middelhavet

Avreisedato: 10. september 2022 | 12 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Høstcruise til varmere strøk i Middelhavet

Vi besøker 5 spennende havner før vi ankommer Barcelona!

Bli med oss på reise fra kjølige høstmorgener i Skandinavisk farvann til Middelhavets varme og deilige klima. Underveis besøker vi spennende havner, som Ferrol, Cadiz, Malaga og vakre Lisboa. Cruiset avsluttes i Bercelona hvor vi får med oss lokalguide som viser oss denne fantastiske byen. Vi bor godt om bord i MSC Cruises flotte skip MSC Grandiosa under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker.

10 netterscruise med spennende reiserute!

Kos deg ombord på flotte MSC Grandiosa

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise fra København til Middelhavet
Avreisedato: 10. september 2022
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. september 2022

Program

Lørdag: Hjem – Oslo (København) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere frem til Oslo. Her går vi om bord i fergen til København, avgang kl.14.15. Vi nyter utseilingen gjennom Oslofjorden og samles til felles middag om kvelden.  

Søndag – tirsdag: Om bord på MSC Grandiosa Søndag har vi inkludert frokost før vi ankommer København. Her blir vi hentet og av buss som tar oss de få meterne til cruisehavna, hvor vi sjekker inn på MSC Cruises flotte MSC Grandiosa som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi kaster loss om ettermiddagen og nyter utseilingen. Mandag har vi en hel dag til sjøs, kan gjøre oss bedre kjent om bord. Tirsdag ankommer vi Southampton i England. Gå deg en tur i den sjarmerende byen, og spis en ”fish & chips” eller dra inn til metropolen London. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan lade batteriene til noen aktive dager som ligger foran oss. Torsdag ankommer vi Ferrol helt nordvest i Spania, byen en historisk fiskelandsby, og fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Her kan du også bli med reiselederen på utflukt til Santiago de Compostela (mot tillegg). Fredag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Lørdag ankommer vi Portugal og en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Begi deg ut på oppdagelsesferd i denne fantastiske byen. Søndag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie, og en gamleby som er vel verdt et beøsk. Mandag ankommer vi Malaga. Om du ikke tidligere har vært i denne byen er gamlebyen med sin fantastiske katedral, picasso museum og utallige tapas restauranter vel verdt et besøk. Og har du ikke fått badet enda – er deilige temperaturer i Middelhavet og sandstrender et kort stykke unna cruisehavnen. Tirsdag har vi en dag til sjøs og kan gjøre alt det vi enda ikke har rukket, og samles til avskjedsmiddag om bord.

Fredag: Barcelona – hjem Vi ankommer Barcelona om morgenen. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen. Vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Rundturen ender opp på flyplassen i Barcelona hvor vi går om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,55. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All buss- & flytransport
*10 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*1 overnatting Oslo-København med middag og frokost
*Guiding i Barcelona
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr.3 300,-
*Utvendig lugar kr. 4 590,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 590,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 3 400,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utflukt til Santiago de Compostela kr. 600,- (7 timers utflukt med lokalguide)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €110