Drømmecruise Karibia i balkonglugar

“…Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis”

Avreisedato: 16. november 2018 | 12 dager | Turpris: 17685

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Karibia med vakker utsikt

Bli med på cruise med pensjonistforbundet og Dag Aasbø Travel til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor en natt på hotell først, og avslutter turen med 2 netter på Miami Beach. Utflukt til USAs sørligste punkt – Key West er også inkludert. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på nye flotte MSC Seaside som tar oss med til spennende destinasjoner som Jamaica, Cozumel og Cayman Islands. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv. Med balkonglugar får du en vakker utsikt til det Karibiske hav…

 

Tilbake til reiseoversikt

Prisen inkluderer balkonglugar!

Medlemstur Pensjonistforbundet

Reiseleder med fra Norge

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 17685
Sted: Cruise Karibia
Avreisedato: 16. november 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 27. november 2018

Program

Fredag 16. november: Hjem – Fort Lauderdale Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Fort Lauderdale, avgang kl.16,25. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.20,30 (lokal tid). Fra flyplassen er det kort avstand til vårt hotell.

Lørdag 17. november: Fort Lauderdale – MSC Seaside Vi får litt fri og kan slappe av av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den nye, flotte MSC Cruiselines «MSC Seaside» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Lørdag-lørdag 17. – 24. november: Om bord på MSC Seaside Søndag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Mandag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis. Tirsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Onsdag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger på tuppen i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Er du interessert i historie, kan man dra på utflukt på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne. Torsdag legger vi til kai på Costa Maya beliggende på Mexicos fastland. Vakre strender og korallrev frister langs kysten, mens de som er glad i natur kan dra på utflukt til Banco Chinchorro reservoaret med haier, delfiner og skipadder. Om kvelden setter vi igjen seil mot Miami. Etter noen dager med opplevelser er vi til sjøs hele fredag og slapper av om bord.

Lørdag 24. november: Miami – Miami Beach Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Miami. Her blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i Miami denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, bl.a. South Beach før turen ender opp på Miami Beach hvor vi skal bo de siste 2 nettene. Ettermiddagen kan benyttes til å ta seg en dukkert i bassenget eller hva med å gå seg en tur på stranden?

Søndag 25. november: Miami Beach – utflukt til Key West Frokost på hotellet. Denne dagen har vi inkludert utflukt til fantastiske Key West. Vi kjører over 42 bruer inkludert den kjente ”Seven Mile Bridge”, ned til Florida Keyes, øyene som strekker seg langt ut i den karibieske gulfen. Når vi ankommer Key West får vi en guidet rundtur først, hvor vi bl.a. besøker USAs sørligste punkt. Etter guiderunden får vi fritid på egenhånd til å spise lunsj, eller man hva med å besøke Ernest Hemingways hus eller fyrlyktmuseet? Vi returnerer til fastlandet utpå kvelden (ca. 3 timers kjøring gjennom vakkert landskap hver vei).

Mandag 26. november: Miami Beach – Fort Lauderdale Vi får store deler av dagen fri på Miami Beach til å pakke kofferten samt gjøre oss klare for hjemreise. Om ettermiddagen blir det arrangert frivillig utflukt. De som ønsker det blir med reiselederen til Everglades nasjonalpark med mulighet til å bli med på alligatorsafari med såkalt airboat (mot ekstra betaling).  De som ikke ønsker dette vil bli sluppet av på Sawgrass Mills som er et stort shoppingsenter hvor man kan ta noe å bite i samt gjøre de siste innkjøpene om ønskelig. Etter besøket kjører vi til flyplassen i Fort Lauderdale hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.22,30. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Tirsdag 27. november: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen kl.13,05. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne etter ankomst.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*7 netters cruise med alle måltider
*Balkonglugar
*Guiding i Miami
*Utflukt til Key West
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Drikkepakke kr. 2 310,-
*Elektronsik visum kr. 200,-
*”Service Charge” på cruisebåten $ 88,- (obligatorisk, betales direkte om bord på skipet)