Cruise i Middelhavet med Israel & Egypt

«Fredag og lørdag ligger vi ved kai i Haifa i Israel, og disse dagene blir nok for mange kanskje turens høydepunkt!»

Avreisedato: 05. februar 2023 | 12 dager | Turpris: 12490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

11 netterscruise med Israel og Egypt!

Vi ligger ved kai 2 dager i Israel med gode muligheter til å utforske dette spennende landet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter med en dag i Istanbul før vi legger ut på tokt i den østlige delen av Middelhavet. Vi ligger ved kai 2 dager i Israel med gode muligheter til å utforske dette spennende landet, og vi ligger en hel dag til kai i Alexandria i Egypt hvor vi kan bli med å utforske pyramidene. I tillegg besøker vi spennende Tyrkiske byer som Izmir, Bodrum og Kusadisi – alle med en rik historie tilbake i tid. Vi kan også nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget, samt ta oss noe godt å spise og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

11 netterscruise på vakre Costa Venezia

Vi besøker de spennende Alexandria og Haifa

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12490
Sted: Cruise til Israel og Egypt
Avreisedato: 05. februar 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. februar 2023

Program

Søndag: Hjem – Istanbul & «Costa Venezia» Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Istanbul, avgang kl.11,35. Etter knappe 4 timer lander vi og tar plass i bussen som tar oss med til cruisehavnen, hvor vi går ombord på Costa Cruises nye cruiseskip «Costa Venezia», som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Mandag-onsdag: Om bord på «Costa Venezia» Mandag ligger vi ved kai i Istanbul – og kan utforske denne fantastiske byen. Besøk Den blå moske, Topkapi eller hva med en tur på Grand Bazaar for å gjøre noen fordelaktige innkjøp? Tirsdag har vi en dag til sjøs, og vi kan gjøre oss bedre kjent om bord. Onsdag legger vi til kai i Bodrum i Tyrkia. Byen er omgitt av vakre strender, og har en historie som man bare kan misunne den. Besøk middelalderfortet, og ta deg en vandretur langs de brostenslagte gatene. Torsdag legger vi til kai i Limassol på Kypros. Ta deg en tur på Aktoriri stranden, eller besøk gamlebyen i Limassol. Fredag og lørdag ligger vi ved kai i Haifa i Israel, og disse dagene blir nok for mange kanskje turens høydepunkt. Utfluktsmulighetene her er uendelige. Her kan dere kjøpe utfluktspakke fra oss – det vil da være en 10 timers utflukt til Jerusalem med de jødiske områdene, Klagemuren, Via Dolorosa og Den hellige gravs kirke. Den andre dagen er dagen fri til å utforske nærområdene på egenhånd. Søndag legger vi til kai i Alexandria i Egypt. Gå på oppdagelsesferd i gamlebyen, eller bli med reiselederen på fulldagsutflukt i Alexandria og til Sphinxen og Kheopspyramiden i Giza (mot tillegg). Mandag har vi en dag til sjøs og kan slappe av etter noen dager fylt med opplevelser. Tirsdag legger vi til kai i Kusadisi i Tyrkia. Dra på oppdagelsesferd inn i gamlebyen, eller dra på en utflukt til Efesos med sine fantastiske greske templer. Onsdag er siste dag om bord, og vi nyter en sjødag hvor vi kan gjøre det vi ikke har rukket så langt. Om kvelden samles vi til turens siste måltid. 

Torsdag: Istanbul- hjem Frokost før vi går i land i Istanbul. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.14,35. Etter knappe 4 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*11 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 135,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 400,- (10 timers utflukt i Israel og 11 timers utflukt i Egypt inkludert 2 enkle lunsjer)
*My drinks drikkepakke kr. 3 905,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €121