Cruise i Middelhavet med Sardinia & Mallorca

«Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd»

Avreisedato: 11. mai 2024 | 9 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Deilig 7 netterscruise med Sardinia & Mallorca

Vi møter våren på Costa Pacifica i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Roma skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sardinia som høydepunkt, men Valencia, Civitavecchia og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 11. mai 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. mai 2024

Program

Lørdag: Hjem – Gardermoen Bussen starter fra Kristiansand, og tar med seg deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her skal vi bo denne natten.

Søndag: Gardermoen – Savona & «Costa Pacifica» Tidlig frokost før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vin inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.08,15. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med de siste 2 timene til Italia og cruisehavnen i Savona. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Pacifica som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Søndag – søndag: Om bord på «Costa Pacifica» Mandag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med en deilig tapa?  Fredag legger vi til kai i Valencia. Dra til den historiske gamlebyen, gå deg en tur på det kjente matmarkedet og sett deg ned å nyt en deilig tapas. Bystranda lokker også om du ennå ikke har fått deg en dukkert i Middelhavet. Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille ved lunnsjtid. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles?

Søndag: Savona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Vi drar sammen med reiselederen til den sjarmerende byen Noli hvor vi får tid til å spise lunsj, før vi kjører opp til Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,20. Etter 2,5 timer ankommer vi Oslo og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 2 880,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 400,- (3,5 timers guidet rundtur på Sardinia)
Rabatt for: *Uten hotell første natt og fremmøte på Gardermoen 12. mai kr. 450,- p.p