Cruise i Middelhavet med Sardinia og Mallorca

Avreisedato: 30. mai 2024 | 9 dager | Turpris: 13490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Deilig 7 netterscruise med Sardinia & Mallorca

Vi møter våren på Costa Pacifica i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Valencia skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sardinia som høydepunkt, men  Civitavecchia og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13490
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 30. mai 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. juni 2024

Program

Torsdag: Hjem – Madrid Bussen starter i Kristiansand, og tar med deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen.Her sjekker vi inn på flyet til Madrid, avgang kl.15,30. Etter drøye 3 timer lander vi i Spania og tar plass i bussen som tar oss til utkanten av Madrid hvor vi skal bo denne natten.

Fredag: Madrid – «Costa Pacifica» Frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss de siste 3 timene cruisehavnen i Valencia. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Pacifica som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Lørdag – fredag: Om bord på «Costa Pacifica» Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille ved lunnsjtid. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Søndag legger vi til kai i Italia og Savona. Her kan du bli med reiselederen på utflukt til de koselige byene Noli og Finaleborgo (mot tillegg), eventuelt kan du bare slappe av i Savona. Mandag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med en deilig tapa?

Fredag: Valencia – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Her blir vi hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Valencia. Her sjekker vi inn på flyet til København, avgang kl.12,00. Etter 3 timer lander vi, og går videre til Osloflyet. Etter en ny time lander vi på Gardermoen kl.18,10 og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltrom/lugar kr. 5 880,-
*Utvendig lugar kr. 3 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 750,- (3,5 timers guidet rundtur på Sardinia samt 5 timers utflukt til Noli & Finaleborgo med reiselederen)