Cruise over Stillehavet fra Sydney til San Francisco

«….Honolulu på Hawaii. Ta deg en tur på Waikiki stranden, eller hva med å besøke Pearl Harbour?»

Avreisedato: 29. mars 2024 | 32 dager | Turpris: 53990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise fra Australia med spennende destinasjoner

Opplev flere herlige øyer i Stillehavet

Bli med oss på et cruise som tar oss på tvers av Stillehavet fra Sydney til San Francisco. Underveis får vi fantastiske opplevelser når vi gjør stopp på steder få har vært tidligere. Cruiset starter med 3 dager på New Zealand, før vi kryser den internasjonale datolinjen og kommer til Fiji. Etter beskøket her blir det stopp på Tahiti, Fransk Polynesia og to dager på Hawaii før vi ender opp i San Francisco. Alt dette får vi oppleve mens vi bor behagelig om bord på Princess Cruises deilige og avslappende skip Grand Princess.

 

 Tilbake til reiseoversikt

25 netterscruise over Stillehavet

En opplevelse for livet!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 53990
Sted: Cruise fra Sydney til San Francisco
Avreisedato: 29. mars 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. april 2024

Program

Fredag 29. mars: Hjem – Doha (Sydney) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Doha, avgang kl.08,15. Etter drøye 5 timer lander vi og går videre til nattflyet som tar oss med gjennom natten til Sydney.

Lørdag 30. mars – tirsdag 2. april: I Sydney Vi stiller klokka 8 timer frem og får servert et flymåltid før vi ankommer Sydney kl.18,45 (lokal tid). Her blir vi hentet med buss som tar oss med inn til sentrum hvor vi skal bo i 3 netter ved Darling Harbour. Søndag tar vi det litt med ro før vi om ettermiddagen får med oss lokalguide som tar oss med på en guidet rundtur slik at vi får sett de viktiste severdighetene byen har å tilby. Mandag har vi hele dagen fri til å utforske byen på egenhånd, og vi samles til felles middag om kvelden. Tirsdag er dagen kommet og vi blir hentet med buss som tar oss med til havnen. Her sjekker vi inn på Princess Cruises flotte skip Grand Princess som blir vårt hjem de neste 25 nettene. Princess Cruises er spesialister på cruise for de godt voksne, og atmosfæren om bord er stille og rolig.

Tirsdag 2.- lørdag 27. april: Om bord på Grand Princess Onsdag og torsdag er vi om bord mens vi seiler mot øst. Vi kan slappe av og gjøre oss bedre kjent. Fredag ankommer vi Bay of Islands som har fantantastiske strender, og som også lokket til seg Captain Cook da han la til kai her i 1769. Lørdag ankommer vi Auckland, tidligere hovedstad i New Zealand. Området rundt er skpapt av 60 forskjellige vulkaner. Søndag ankommer vi Tauranga hvor vi finner tidevannsstrendene Omokoroa og Pahoia. Det er også området Maoriene opprinnelg bodde. Mandag og tirsdag er vi på sjøen hele dagen. Onsdag legger vi til kai i Suva på Fiji. Sjarmerende bygninger, lokale markeder, og fantastiske strender. Når vi legger fra kai så krysser vi også den internasjonale datolinja, og får onsdag 10 april både på Fiji og til havs. Onsdag til lørdag er vi til sjøs igjen. Søndag legger vi til kai på Tahiti i Fransk Polynesia. Regnskog, vakre vanfall og forlatte strender er bare noen stikkord. Mandag legge vi til kai i Moorea i Fransk Polynesia. Tiki statuer, delfiner og hvaler er bare noen stikkord. Tirsdag til lørdag er vi til sjøs mens vi seiler mot Hawaii. Vi nyter late dager på soldekk. Søndag ankommer vi Honolulu på Hawaii. Ta deg en tur på Waikiki stranden, eller hva med å besøke Pearl Harbour? Mandag kommer vi til Maui på Hawaii. Dominert av den utdødde vulkanen Haleakala som med sine 3055 meter ruver høyt over Stillehavet. Øya har også fantastiske lavastrender, og mystiske skoger med vannfall og småtjern hvor man kan ta seg en dukkert. Tirsdag til fredag tilbringer vi til sjøs mens vi nyter de siste dagene om bord på vei mot fastlandet.

Lørdag 27. og søndag 28. april: I San Francisco Vi spiser frokost om bord før vi forlater cruiseskipet. Vi møter buss og vår lokalguide som tar oss med på en spennende rundtur i byen. Underveis på rundturen får vi bl.a. se de viktigste severdighetene som Golden Gate Bridge, Lombard street og Fishermans Wharf. Rundturen ender opp på vårt hotell i sentrum, like ved Union Square. Resten av dagen fri til avslapning og hygge. Søndag blir vi hentet av buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.14,40.

Mandag 29. april: Frankfurt – hjem Vi ankommer Frankfurt om formiddagen og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi kl.15,25, på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! alle må ha elektronisk visum til Australia, New Zealand og USA og må ordne dette selv før avreise. Mer info blir sendt ut 3 måneder før avreise.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 hotellovernatting i delt dobbeltrom før/etter cruiset
*1 middag før cruiset
*25 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Utflukter før og etter cruiset som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge $416 (NB! inkludert i prisen for de som bestiller all inclusive)
*Enkeltlugar/rom kr. 22 620,-
*Balkonglugar kr. 31 900,- (per lugar)
*Minisuite kr. 43 900,- (per lugar)
*All inclusive på cruiset kr. 15 800,- (per person. Inkluderer drikkepakke, Internett og Service Charge)