Cruise til storslåtte St. Petersburg

“… legger til kai i St. Petersburg om morgenen og blir liggende i 2 hele dager”

Avreisedato: 18. mai 2019 | 8 dager | Turpris: 8490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Enestående arkitektur i St. Petersburg

Bli med oss på et spennende cruise fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen. Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. I tillegg skal vi besøke Helsingfors, Tallinn, samt at vi har 2 hele dager i flotte St. Petersburg. Det beste av alt er at vi om bord på vårt komfortable cruiseskip kan kose oss med god mat og drikke underveis på reisen. På dagtid reiser vi på spennende utflukter til de fantastiske russiske katedralene og utrolige Hermitagen. Få minnerike opplevelser med en behagelig reisevei…

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi ligger til kai i St. Petersburg i 2 hele dager!

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8490
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 18. mai 2019
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 25. mai 2019

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltakere langs E-18 frem til Horten. Her tar vi den korte fergeturen over til Moss. Etter ankomst Moss fortsetter vi gjennom Østfold over grensen til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Magica» Søndag legger vi fra kai  om morgenen, og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Tirsdag og onsdag Legger vi til kai i St. Petersburg om morgenen og blir liggende i 2 hele dager. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange. (PS! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen. Om formiddagen får vi en guiderunde med vår lokalguide, hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Resten av dagen kan vi kan ta oss en vandretur i sentrum, dra på shopping og kose oss om bord.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Moss. Her tar vi fergen den korte turen over til Horten og følger E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*Alle utflukter som beskrevet
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 1 890,-
*Balkonglugar kr. 6 590,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,-
*Drikkepakke kr. 2 100,- (ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord).