Cruise til storslåtte St. Petersburg

“…vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen”

Avreisedato: 28. mai 2022 | 8 dager | Turpris: 8390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Enestående arkitektur i St. Petersburg

Bli med oss på et spennende cruise fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen. Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. I tillegg skal vi besøke Helsingfors, Tallinn, samt at vi har 2 hele dager i flotte St. Petersburg. Det beste av alt er at vi om bord på vårt komfortable cruiseskip kan kose oss med god mat og drikke underveis på reisen. På dagtid reiser vi på spennende utflukter til de fantastiske russiske katedralene og utrolige Hermitagen. Få minnerike opplevelser med en behagelig reisevei…

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi ligger til kai i St. Petersburg i 2 hele dager!

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8390
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 28. mai 2022
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 04. juni 2022

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltakere langs E-18 frem til Horten. Her tar vi den korte fergeturen over til Moss. Etter ankomst Moss fortsetter vi gjennom Østfold over grensen til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Favolosa» Søndag legger vi fra kai tidlig morgen, og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag og tirsdag ligger vi til kai i St. Petersburg. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange (NB! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Onsdag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen. Vi får med oss lokalguide om formiddagen som viser oss de mest kjente severdighetene byen har å tilby. Ettermiddagstimene kan tilbringes i Gamla Stan eller man kan bare slappe av om bord på cruiseskipet.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Moss. Her tar vi fergen den korte turen over til Horten og følger E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 450,-
*Balkonglugar kr. 5 890,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 790,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 485,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Tillegg som må betales om bord av alle: €70 i service charge