Cruise til Frederikshavn & Skagen

“…får høre historien til slaven Jan Leton og de to karismatiske kunstnerne Holger Drachmann & P.S.Krøyer ”

Avreisedato: 12. mai 2019 | 3 dager | Turpris: 1290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Vårcruise til Danmark

Ta et avbrekk fra hverdagen og unn deg en tur med oss og Stena Line til Danmark med cruise. Vi bor 2 netter i samme lugar om bord. Vi kan kose oss med god mat i en av restaurantene, hygge oss med levende musikk og noe godt å drikke i showbaren. Under oppholdet i Danmark har vi inkludert utflukt til koselige Skagen, hvor vi får med oss lokalguide på vandretur i Vesterby og ‘fiskernes røde skurby’. Vi har også inkludert tur med Sjøormen som tar oss med helt opp til Grenen hvor Danmark slutter i Skagerak.  Vi får også tid på egenhånd til å se oss litt rundt i Skagen og Frederikshavn.

 

Tilbake til reiseoversikt

2 døgns cruise med Stena Saga

Utflukt til Skagen og "grenen" hvor Danmark "slutter"

Mulighet for en "god handel" om bord og i Danmark

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 1290
Sted: Danmark, Skagen & Frederikshavn
Avreisedato: 12. mai 2019
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 14. mai 2019

Program

Søndag: Hjem – Oslo Bussen starter fra Kristiansand ved lunsjtider og tar på deltagere langs E-18 mot Oslo. Her går vi om bord i Stena Saga hvor vi har inkludert plass i innvendige lugarer over bildekk med dusj og wc. Vi setter kursen mot Danmark kl.19,30 og utover kvelden kan vi kose oss med god mat, danse til levende musikk og gjøre fordelaktige innkjøp.

Mandag: I Danmark Vi ankommer Frederikshavn om morgenen. Etter ankomst kjører vi opp til Skagen hvor vi får være med på en vandretur i Vesterby og fiskernes røde skurby. Vi får høre historien til slaven Jan Leton, og de to karismatiske kunstnerne Holger Drachmann og P.S.Krøyer som vi passerer husene til. Vi får høre om havnen, skips-verftene og fiskerienes utvikling. Vi besøker også Den Røde Skurby hvor vi har gode muligheter for å møte en gammel sjøulk eller to. Vi har også inkludert tur med Sjøormen som tar oss med helt opp til Grenen hvor Danmark slutter i Skagerak. Om ettermiddagen kjører bussen tilbake til Frederikshavn. Her kan de som ønsker det gå om bord i båten, mens de som ønsker shopping kan ta seg en tur i gågatene i Frederikshavn. Vi kaster loss kl.18,30 og nyter kvelden om bord.

Tirsdag: Oslo – hjem Vi ankommer Oslo om morgenen og tar plass i bussen som tar oss med mot Kristiansand tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 netter i delt dobbeltlugar
*Guiding i Skagen
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 200,-
*Måltidspakke kr. 620,-
*Utvendig lugar kr. 200,- (per lugar)
*Captains Class lugar med dobbeltseng kr. 1 600,- (per lugar)
Måltidspakke:
*Middagsbuffet inkludert øl/vin/mineralvann på utreisen
*2 frokoster om bord