Cruise fra Vancouver til tropiske Hawaii

Medlemstur med Pensjonistforbundet til Stillehavsparadiset Hawaii!

Avreisedato: 24. september 2020 | 16 dager | Turpris: 24990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Eventyrcruise til Stillehavets paradis

Krystallblått vann, deilig temperatur og fantastiske muligheter for snorkling!

”Aloha” for et cruise! Reis på cruise til Hawaii og opplev øyriket og alt det fantastiske den amerikanske øygruppa har å by på. I land venter spennende utflukter og opplevelser! Turen starter fra Stillehavets kyst i Vancouver, Canada før vi setter kursen over Stillehavet. Midt i Stillehavet og halvveis til Australia venter øyparadiset Hawaii. Det er ikke vanskelig å se hvorfor øygruppen Hawaii har blitt synonymt med paradis – hvite finkornede strender, fantastiske korallrev og vulkaner som lokker eventyrlystne sjeler – bli med og få en opplevelse for livet på cruise til Hawaii! 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev øyparadiset Hawaii

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 24990
Sted: Cruise til Hawaii
Avreisedato: 24. september 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 09. oktober 2020

Program

24. september: Hjem – Vancouver Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltakerne. Her sjekker vi inn på flyet til München, avgang kl.11,30. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Vancouverflyet. Etter nye 10 timer ankommer vi Canada kl.16,45 (lokal tid) og tar plass i bussen som tar oss til vårt hotell.

25. september: Vancouver – Carnival Spirit Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet av buss og lokalguide som tar oss med på en guidet rundtur i Canadas nest største by – Vancouver. Vi får se noen av de koselige nabolagene, samt høre byens historie. Rundturen ender opp på cruisehavnen hvor vi sjekker inn på Carnival Spirit som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi har i utgangspunktet inkludert plass i innvendige lugarer. Om bord er all mat inkludert, samt vann og kaffe/te til alle måltider. Utpå sen ettermiddag vinker vi farvel til fastlandet for denne gang.

26. september – 5. oktober: Om bord på Carnival Spirit De første 5 dagene om bord på cruiseskipet seiler vi gjennom Stillehavet mot Hawaii. Vi kan slappe av, sitte i solveggen og nyte livet samt bli underholdt rundt om på skipet. Torsdag 1. oktober ankommer vi øya Maui og byen Kahului, og skal ligge her frem til sent neste kveld. Vi blir møtt av en naturskjønnhet uten like, dra til fossefjellene Wailua Falls, nyt utsikten av det ikoniske fjellet Haleakala, besøk den gyldne sandstranden Keawakapu og kos deg i deilig temperatur. Det er ikke noe problem å fylle dagene her. Lørdag ankommer vi øya Hilo. Øya blir ofte beskrevet som et enormt drivhus med fantastiske tropiske blomster overalt, og har også et koselig historisk sentrum. 5 mil unna finner man også nasjonalparken med den aktive vulkanen Kilauea om man ønsker å utforske denne. Søndag ankommer vi øya Kona. Krystallblått vann, deilig temperatur og fantastiske muligheter for snorkling er noen av stikkordene til denne øya. Mandag ankommer vi Kauai som er Hawaiis eldste øy. Et variert terreng med vulkanfjell, det eviggrønne landskapet langs elven Wailua er bare noe av det man kan oppleve her. Øya var også det første møtet mellom europeere og lokalbefolkningen da James Cook la til her i 1778. Siste kveld på cruiset har kommet og vi pakker kofferten når vi setter kursen mot Honolulu, beliggende på øya Oahu.

6. og 7. oktober: I Honolulu Vi ankommer Honolulu om morgenen og spiser frokost om bord før vi går i land. Vi blir møtt av lokalguide og buss som tar oss med rundt i Honolulu by og nærområdet. Vi hører den interessante historien og får se de mest kjente severdighetene som Pearl Harbour. Vi avslutter på hotellet som ligger i gangavstand fra den kjente Waikiki Beach. Ettermiddagen og hele neste dag fri til å slappe av, ta seg en dukkert eller utforske lokale museer og nærområdet på egenhånd.

8. oktober: Honolulu – Los Angeles Vi har en litt tidlig avreise fra hotellet når vi kjører det korte stykket til flyplassen. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Los Angeles, avgang kl.07,10. Etter 5 timer ankommer vi Los Angeles og går videre til Münchenflyet som i løpet av natten tar oss med til Europa.

9. oktober: München – hjem vi ankommer München kl.13,35 (lokal tid) og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer ankommer vi Gardermoen kl.18,10 og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

NB! alle må søke elektronisk visum. USA: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ og Canada: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*3 overnattinger før/etter cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster på hotell
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding 2 dager
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom)
Enkeltrom/lugar kr. 10 430,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 4 590,- (per lugar) *Balkonglugar kr. 9 690,- (per lugar)
*Cheers drikkepakke kr. 6 250,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann/kaffe/enkelte drinker. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
*Elektronisk visum til USA og Canada om vi skal søke kr. 500,- (inkludert $21 i visumkostnad)
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service charge $154