Cruise Kanariøyene og Madeira

“…nyter vi late dager til sjøs med gode måltider, bading og hygge…”

Avreisedato: 18. november 2018 | 13 dager | Turpris: 12790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

En rundreise med Costa Pacifica til Kanariøyene

Bli med oss på en 12 netters tur hvorav 11 netter er om bord på Costa cruises skip ”Costa Pacifica”. Vi blir med på et fantastisk cruise og skal besøke spennende steder som Marseille, Lanzarote, Tenerife, Madeira og Malaga på Costa del Sol kysten i tillegg til Civitavecchia – Romas havneby. Om bord hygger vi oss med god mat og god service, mens vi nyter utsikten fra dekket. Vi kan ta oss en dukkert i svømmebassenget og bli underholdt med levende musikk. Med cruise til Kanariøyene og Madeira vil du få en fantastisk opplevelse – enten du er om bord Costa Pacifica eller utforsker en av de spennende destinasjonene.

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder med på hele turen

Vi besøker de spennende øyene Lanzarote, Tenerife og Madeira

11 netter om bord på flotte Costa Pacifica

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12790
Sted: Cruise Kanariøyene og Madeira
Avreisedato: 18. november 2018
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 30. november 2018

Program

Søndag: Hjem – Nice Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,05. Etter drøye 2 timer lander vi, og går videre til Niceflyet. Etter en ny time lander vi i Nice og tar plass i bussen som tar oss de siste minuttene frem til vårt hotell like ved flyplassen. Her sjekker vi inn på vårt hotell for natten. Vi samles til felles middag om kvelden. 

Mandag: Nice – Cruise med «Costa Pacifica» Frokost på hotellet om morgenen før bussen kjører oss til cruisehavnen i Savona. Vi går om bord i Costa Cruises flotte cruiseskip «MS Costa Pacifica». Fra vi kommer om bord til vi går i land er nærmest alt av mat inkludert. Alle fasiliteter som svømmebasseng, underholdning, show med mye mer er også inkludert. Spa-avdelingen, drikke i barer og restauranter og mat i enkelte restauranter er ikke inkludert. Vi bor i innvendige doble lugarer. 

Tirsdag – torsdag: Cruise med «Costa Pacifica» Tirsdag ankommer vi byen Marseille om morgenen. Her kan vi dra med shuttlebussen inn til sentrum og se den koselige gamlebyen eller Notre-Dame katedralen, eller vi kan dra på utflukt inn i Provence med alle sine koselige landsbyer. Onsdag og torsdag nyter vi later dager til sjøs med gode måltider, bading og hygge. Fredag legger vi til kai på Lanzarote. Øya er kanskje den mest interessante av alle Kanariøyene og har på grunn av alle sine vulkaner et månelignende landskap. Her kan dere bli med oss på utflukt om dere ønsker (mot tillegg i prisen) Lørdag legger vi til kai i Santa Cruz på Tenerife. Gå på en vandretur i den koselige byen eller hva med å ta en tur opp i høyden til vulkanfjellet Teide? Søndag ankommer vi Madeiras hovedstad Funchal. Denne dagen bør absolutt benyttes til å bli med på utflukt (mot tillegg i prisen) på øya med Nonnenes dal og Funchal som høydepunkter på listen av ting som bør sees. Madeiravin er også noe som bør smakes på eller tas med som en suvenir til å bringe frem gode minner. Mandag er vil til sjøs igjen etter noen opplevelsesrike dager. Tirsdag ankommer vi Malaga, en by som vil overraske de fleste av oss som tar en tur inn til sentrum. Her finner vi en flott gamleby, med katedral og Picassomuseet. Onsdag er siste dag til sjøs og vi kan prøve å få gjort det vi ikke har rukket tidligere om bord. Torsdag legger vi til kai i Civitavecchia. Byen er Romas havneby, og i seg selv en koselig by, men om man ønsker det er Roma mindre enn en times lokaltog unna. I Roma kan vi nyte en kopp kaffe med utsikt over Spansketrappen eller dra på «audiens» hos paven i Peterskirken. 

Fredag: Savona – hjem Vi spiser frokost før vi legger til kai i Savona. Vi tar farvel med cruiseskipet for denne gang og drar til flyplassen i Torino. Her går vi om bord i flyet til Munchen, avgang kl.13,05. Etter en drøy time lander vi i Munchen, og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.17,50 samme kveld, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjemover.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnatting i delt dobbeltrom før cruiset
*1 frokost og 1 middag før cruiset
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Service Charge (verdi kr. 1 100,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 5 280,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 3 300
*Utfluktspakke kr. 750,- (inkluderer en 5 timers utflukt på Lanzarote hvor vi får se Arrecife og har inkludert inngang til den fantastiske kaktusparken – Jardin de Cactus, samt 7 timers utflukt på Madeira til Nonnenes dal og Funchal)