Cruise fra Middelhavet til Madeira med Casablanca

Bli med på en fantastisk seilingsrute fra Middelhavet til Madeira!

Avreisedato: 03. oktober 2021 | 12 dager | Turpris: 14390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Cruise til Madeira og fargerike Casablanca

Bli med på en spennende seilingsrute på cruise til Madeira

Reis med oss på cruise til Madeira og bytt ut høstkulden med sommervarme i sydligere strøk! MSC Splendida tar oss med fra Genova i Italia og stopper i Barcelona langs Middelhavet før vi passerer gjennom Gibraltarstredet. Vi våkner opp i en ny og spennende verden når vi ankommer Casablanca i Marokko. Selv om byen ikke er hovedstaden i Marokko er den landets økonomiske sentrum og har en spennende fortid.  Fra Casablanca setter vi kursen ut i Atlanterhavet hvor vi gjør strandhugg på vakre Tenerife, den største av Kanariøyene.  Vi avslutter cruisereisen med tre fantastiske netter på naturskjønne Madeira. Bli med oss på en behagelig og begivenhetsrik reise cruise høsten 2021!

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Spennende seilingsrute med Casablanca

3 dager på Madeira!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 14390
Sted: Cruise til Madeira
Avreisedato: 03. oktober 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 14. oktober 2021

Program

Søndag: Hjem – Alessandria Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.14,50. Etter 2,5 timer lander vi i Italia. Buss tar oss videre til den koselige byen Alessandria hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag: Alessandria – «MSC Splendida» Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen. Vi blir hentet på hotellet og tatt med til cruisehavnen i Genova og MSC Splendida som blir vårt hjem den neste uka.  Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Tirsdag – fredag: Om bord på «MSC Splendida» Tirsdag ankommer vi Barcelona i Spania ved lunsjtid. Her er det mulig å bli med på en 3 timers guidet rundtur med lokalguide ved ankomst (mot tillegg). Det er også mulig å sette seg ned i gamlebyen og spise en god tapas, gå rundt i området Barri Gotic og se på de fantastiske byggverkene, eller besøke Sagrada Familia. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Casablanca i Marokko. Bli med på utflukt og opplev den fargerike kulturen. Vi får blant annet se den verdenskjente Hassan II moskeen (5 timers utflukt mot tillegg). Fredag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og vi kan slappe av og kose oss med full fart ut i Atlanterhavet. Lørdag legger vi til kai i Santa Cruz på Tenerife. Dra på stranda, gå på oppdagelsesferd i byen eller hva med å ta seg en tur opp til Spanias høyeste fjell, Teide? Om kvelden pakker vi koffertene og samles til cruisets siste middag.

Søndag, mandag, tirsdag og onsdag: På Madeira Vi spiser frokost før vi ankommer Madeira. Her blir vi møtt av buss og lokalguide som tar oss med på en utflukt til sydvestlige Madeira. Vi starter med besøk på klippen Cabo Girao hvor vi får en fantastisk utsikt over Funchal og kysten. Herfra fortsetter vi langs kysten til Ponta del Sol før vi svinger inn og opp i landet hvor vi får et flott skue over Madeiras grønne fjell. Vi kommer ned til lavalandskap på nordkysten og gjøre en stopp i Porto Moniz og Sao Vicente før vi returnerer til Funchal hvor vi skal bo i 4 netter på vårt hotell i sentrum med utsikt over områdene rundt.  Mandag formiddag skal vi på rundtur i Funchal sentrum. Her får vi høre den interessante historien, vi besøker det bugnende markedet samt Domkirken «Se». Tirsdag og onsdag har vi hele dagen fri til å slappe av og nyte livet. Felles middag to kvelder på Madeira.

Torsdag: Madeira – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi drar til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Lisboa, avgang kl.09,55. Etter 1,5 time lander vi i Portugals hovedstad før vi går videre til Osloflyet. Etter nye 4 timer lander vi kl.17,50 (lokal tid) i Oslo og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 hotellovernattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster og 3 middager før/etter cruiset
*6 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 4 750,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 290,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 750,- (3 timers guiding i Barcelona, samt 5 timers utflukt i Casablanca)
*Easy drikkepakke kr. 1 620,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke øl/vin/mineralvann/enkle drinker med pris opp til €6 på barmenyen om bord)
Tillegg som må betales om bord av alle: €60 i service charge