Cruise fra Middelhavet til Madeira med Casablanca

Bli med på en fantastisk seilingsrute fra Middelhavet til Madeira!

Avreisedato: 24. oktober 2023 | 8 dager | Turpris: 12290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Cruise til Madeira og fargerike Casablanca

Vi besøker 3 spennende havner på vei til Madeira

Reis med oss på cruise til Madeira og bytt ut høstkulden med sommervarme i sydligere strøk! MSC Divina tar oss med fra Genova i Italia og stopper i Barcelona langs Middelhavet før vi passerer gjennom Gibraltarstredet.  Vi våkner opp i en ny og spennende verden når vi ankommer Casablanca i Marokko. Selv om byen ikke er hovedstaden i Marokko er den landets økonomiske sentrum og har en spennende fortid.  Fra Casablanca setter vi kursen ut i Atlanterhavet hvor vi gjør strandhugg på vakre Tenerife, den største av Kanariøyene. Vi avslutter cruisereisen ved ankomst naturskjønne Madeira.

NB! Service Charge på kr 120 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Spennende seilingsrute med Casablanca

Vi avslutter cruiset på Madeira!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12290
Sted: Cruise fra Middelhavet til Madeira
Avreisedato: 24. oktober 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 31. oktober 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Nice Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Nice, avgang kl.17,20. Etter 2,5 timer lander vi i Frankrike og kjører de siste få meterne til hotellet like ved flyplassen.

Onsdag: Nice – «MSC Divina» Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri før vi blir hentet og tatt med til cruisehavnen i Genova og MSC Divina som blir vårt hjem den neste uka. Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Torsdag – mandag: Om bord på «MSC Divina» Torsdag ankommer vi Barcelona i Spania ved lunsjtid. Her er det mulig å bli med på en 3 timers guidet rundtur med lokalguide ved ankomst (mot tillegg). Det er også mulig å sette seg ned i gamlebyen og spise en god tapas, gå rundt i området Barri Gotic og se på de fantastiske byggverkene, eller besøke Sagrada Familia. Fredag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Lørdag legger vi til kai i Casablanca i Marokko. Bli med på utflukt og opplev den fargerike kulturen. Vi får blant annet se den verdenskjente Hassan II moskeen (5 timers utflukt mot tillegg). Søndag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og vi kan slappe av og kose oss med full fart ut i Atlanterhavet. Mandag legger vi til kai i Santa Cruz på Tenerife. Dra på stranda, gå på oppdagelsesferd i byen eller hva med å ta seg en tur opp til Spanias høyeste fjell, Teide? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til cruisets siste middag.

Tirsdag: Madeira – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Madeira. Her blir vi møtt av buss og lokalguide som tar oss med på en rundtur i Funchal sentrum. Her får vi høre den interessante historien, vi besøker det bugnende markedet samt Domkirken «Se». etter guiderund får vi fritid til å spise lunsj på egenhånd før vi drar til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.15,50. Etter 5 timer lander vi i Oslo og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*6 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Service Charge kr. 120,- per natt, per person
*Enkeltrom/lugar kr. 4 795,-
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 690,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 900,- (3 timers guiding i Barcelona, samt 5 timers utflukt i Casablanca)
*Easy drikkepakke kr. 2 580,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med skipets øl/vin/mineralvann og noen enkle drinker)