Cruise fra Middelhavet til Madeira med Casablanca

Bli med på en fantastisk seilingsrute fra Middelhavet til Madeira!

Avreisedato: 09. oktober 2020 | 11 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Cruise til Madeira og fargerike Casablanca

Bli med på en spennende seilingsrute på cruise til Madeira

Reis med oss på cruise til Madeira og bytt ut høstkulden med sommervarme i sydligere strøk! MSC Poesia tar oss med fra Genova i Italia og stopper i både Barcelona og Marseilles langs Middelhavet før vi passerer gjennom Gibraltarstredet.  Vi våkner opp i en ny og spennende verden når vi ankommer Casablanca i Marokko. Selv om byen ikke er hovedstaden i Marokko er den landets økonomiske sentrum og har en spennende fortid.  Fra Casablanca setter vi kursen ut i Atlanterhavet hvor vi gjør strandhugg på vakre Tenerife, den største av Kanariøyene.  Vi avslutter cruisereisen med to fantastiske netter på naturskjønne Madeira. Bli med oss på en behagelig og begivenhetsrik reise cruise høsten 2020!

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Spennende seilingsrute med Casablanca

2 dager på Madeira!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise til Madeira
Avreisedato: 09. oktober 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. oktober 2020

Program

Fredag: Hjem – Alessandria Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.15,30. Etter 2,5 timer lander vi i Italia, og tar oss til den koselige byen Alessandria hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag: Alessandria – MSC Poesia Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Genova og MSC Poesia, som blir vårt hjem den neste uka.  Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Lørdag – fredag: Om bord på MSC Poesia Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Arles? Mandag ankommer vi Barcelona i Spania. Her er det mulig å bli med på en 3 timers guidet rundtur med lokalguide om formiddagen (mot tillegg). Om ettermiddagen kan man spise en god tapas, gå rundt i området Barri Gotic og se på de fantastiske byggverkene, eller besøke Sagrada Familia. Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Onsdag legger vi til kai i Casablanca i Marokko. Bli med på utflukt og få oppleve den fantastiske den fargerike kulturen og få se den verdenskjente Hassan II moskeen (5 timer – mot tillegg). Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og vi kan slappe av og kose oss med full fart ut i Atlanterhavet. Fredag legger vi til kai på Santa Cruz på Tenerife. Dra på stranda, gå på oppdagelsesferd i byen eller hva med å ta seg en tur opp til Spanias høyeste fjell Teide? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til cruisets siste middag.

Lørdag og søndag: på Madeira Vi spiser frokost før vi ankommer Madeira. Her blir vi møtt av buss og lokalguide som tar oss med på en rundtur i Funchal sentrum. Her får vi høre den interessante historien, vi besøker det bugnende markedet samt Domkirken «Se». Vi sjekker inn på vårt hotell midt i Funchal, og får ettermiddagen og kvelden fri. Søndagen skal vi på utflukt til utsiktspunktet Eira do Serrado (1094 moh), hvor vi får en fantastisk utsikt nesten 1000 meter ned til Nonnenes dal. Dalen er omgitt av høye fjelltopper. Her dyrkes en spesiell type kirsebær, som brukes til fremstilling av likøren Ginja. Herfra fortsetter vi til Monte, hvor vi finner Madeiras valfartskirke. Etter besøket her returnerer vi til Funchal, og samles til turens siste middag.

Mandag: Madeira – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi drar til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Lisboa, avgang kl.10,00. Etter 1,5 time lander vi i Portugals hovedstad før vi går videre til Osloflyet. Etter nye 4 timer lander vi kl.18,30 i Oslo og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 hotellovernattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster og 2 middager før/etter cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
Tillegg som må betales om bord av alle: €70 i service charge

Tillegg

*Enkeltrom kr. 5 200,-
*Utvendig lugar kr. 3 690,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 650,- (3 timers guiding i Barcelona, samt 5 timers utflukt i Casablanca)
*Easy drikkepakke kr. 1 960,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke øl/vin/mineralvann/enkle drinker med pris opp til €6 på barmenyen om bord)