Cruise fra Venezia med Albania & Santorini

Opplev flotte destinasjoner i Middelhavet på 7-netters cruise med MSC Sinfonia

Avreisedato: 08. november 2019 | 9 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise til Santorini og den albanske perlen Sarande

… vi reiser med cruise til Santorini – den greske øydrømmen!

Bli med oss på et spennende cruise i Middel- og Adriaterhavet når vintermørket har lagt seg over landet her hjemme.  Den største strømmen av turistene har forlatt Middelhavet, mens temperaturene fortsatt er behagelige for oss nordboere. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et 7-netters cruise som tar oss med til spennende Sarande i Albania, den greske øy-idyllen Santorini samt spennende stopp i både Split og Dubrovnik i Kroatia. Vi har det godt om bord, mens vi hver dag våkner opp på nye destinasjoner.

Opplev fantastiske Santorini

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Cruise i Adriaterhavet
Avreisedato: 08. november 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 16. november 2019

Program

Fredag: Hjem – Venezia Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.16,05. Etter 2 timer lander vi i Frankfurt og går videre til Veneziaflyet. Etter nye 1,5 time ankommer vi i Italia kl.22,45, og blir tatt med til utkanten av Venezia hvor vi skal bo denne natten.

Lørdag: Venezia – «MSC Sinfonia» Vi spiser frokost, og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi ombord på MSC Cruises cruiseskip «MSC Sinfonia» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar ca. 1550 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, og blir underholdt rundt om på skipet.

Lørdag-lørdag: Om bord på «MSC Sinfonia» Søndag ankommer vi den Split i Kroatia som med sin fantastiske gamleby lokker oss til å ta en vandretur i de historiske gatene. Mandag tilbringer vi dagen til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord mens vi seiler i full fart mot den greske øyverdenen. Tirsdag legger vi til kai på Santorini i Hellas. Denne greske øyidyllen er verdenskjent for sine vakre typiske landsbyer med hvitkalkede byer med blå tak, og deilig gresk mat. Onsdag legger vi til kai i Sarande i Albania som ligger langs Albanias sørlige kyst. Ta deg en vandretur i labyrinten av de historiske gatene i gamlebyen, eller bli med oss på utflukt (mot tillegg) som tar oss med rundt i Sarande by samt at vi også besøker de antikke ruinene i Butrint som står på UNESCOs verdensarvliste. Torsdag legger vi til kai i Dubrovnik i Kroatia som ofte blir kalt Adriaterhavets perle. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby som absolutt er verdt et besøk, eller hva med å dra på en av de vakre strendene og dyppe tærne i havet? Fredag legger vi til kai på i den Italienske havnebyen Ancona – ta deg en vandretur i gamlebyen. Hva med å besøke katedralen fra 1189, eller sette seg ned å spisen god pizza og italiensk iskrem?

Lørdag: Italia – hjem Frokost om bord før vi går i land i Venezia. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen i Venezia. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,50. Etter en drøy time lander vi i Frankfurt og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,00 og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begreset antalll)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 590,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr.10 590,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 1 960,-
*Utfluktspakke kr. 700,- (2 timers guidet utflukt i Split samt 4 timers guidet utflukt i Albania)
Tillegg som blir belastet alle om bord: *Service Charge € 70,-