Cruise til Shetland & Skottland

«Onsdag ligger vi til kai i Invergordon i det skotske høylandet. Her er det muliget å bli med på utflukt gjennom vakkert landskap ned til Loch Ness og Inverness (mot tillegg)»

Avreisedato: 08. september 2024 | 9 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Herlig cruise i vikingenes fotspor

Cruise med gode muligheter til å utforske våre venner i vest

Bli med oss på tokt i vikingenes fotspor. Vi skal besøke områder som er vanskelig tilgjengelig uten å komme til sjøs.  Vi starter med besøk på Shetland hvor vi kan få oppleve historien fra Vikingtiden og frem til idag, vi fortsetter med Invergordon i det Skotske høylandet før vi fortsetter til Queensferry utenfor Edinburgh hvor vi skla være i 2 dager og avslutter med besøk i Aberdeen til slutt. Vi bor godt om bord i Costa Cruises skip Costa Favolosa under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og kan ta oss en dukkert i bassenget.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Bli med på tokt mot vest i vikingenesfotspor

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise til Shetland & Skottland
Avreisedato: 08. september 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. september 2024

Program

Søndag: Hjem – Hamburg Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Hamburg, avgang kl.13,05. Etter en drøy time lander vi, og blir hentet av buss som tar oss det siste stykket til cruisekaia hvor «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Mandag – Søndag: Om bord på Costa Favolosa  Mandag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent, samt komme i cruisemodus. Tirsdag ankommer vi Lerwick på Shetland. Her har man mulighet til å bli med reiseleder og lokalguide på 5 timers rundtur hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene (mot tillegg). Onsdag ligger vi til kai i Invergordon i det skotske høylandet. Her er det muliget å bli med på utflukt gjennom vakkert landskap ned til Loch Ness og Inverness (mot tillegg). Torsdag og fredag ligger vi til kai i South Queensferry som er havnebyen til Edinburgh. Den ene dagen kan de som ønsker det bli med reiseledern på utlfukt inn til Edinburg med en guidet rundtur her (mot tillegg). Den andre dagen er fri til avslapning om bord eller eventyr på egenhånd. Lørdag leger vi til kai i Aberdeen i Skottland. Ta deg en vandretur i det historiske sentrum, eller hva med å besøke et whiskey destilleri? Søndag har vi en dag til sjøs mens vi krysser Nordsjøen tilbake til utgangspunktet med kofferten fylt av minner.

Mandag: Hamburg – hjem Frokost om bord før vi ankommer Hamburg. Her blir vi entet av buss som tar oss med til  flyplassen hvor vi sjekker inn på Osloflyet som har avgang kl.14,45. Etter en drøy time er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss-, ferge- & flytransport
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €88 i service charge
*Enkeltlugar kr. 3 000,-
*Utvendig lugar kr. 4 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 990,- (per lugar)
*My Drinks drikkepakke kr. 3 000,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utfluktspakke kr. 1 800,- (5 timers utflukt på Shetland og i Edinburgh samt 7 timers utflukt til Inverness)