Cruise til Sørlige Karibia med Aruba og Panama

«…. Aruba – et lite stykke Nederland i Karibia. Øya er kjent for fantastiske strender, koselige gamleby, og vakre fjellformasjoner»

Avreisedato: 11. februar 2022 | 15 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Paradisstrender og fantastiske opplevelser på cruise i Karibia

Vi besøker 6 spennende destinasjoner på cruise til det sørlige Karibia

Bli med oss på et spennende cruise til paradisøyer i sørlige Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor to netter på hotell i Miami sentrum. Vi skal ut på et fantastisk 11 netters cruise om bord på MSC «Divina» til sørlige Karibia. Spennende stopp underveis i Jamaica, Aruba, Colombia, Panamo, Costa Rica og MSC cruises private paradis – Ocean Cay – en sann drøm for de fleste som lengter bort til varme og spennende opplevelser. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

11 netters cruise med alle måltider

Opplev det eksotiske sørlige Karibia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Cruise, sørlige Karibia
Avreisedato: 11. februar 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. februar 2022

Program

Fredag: Hjem – Miami Bussen starter fra Kristiansand tidlig morgen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Miami, avgang kl.09,30. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.14,55 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til sentrum av Miami hvor vi skal bo de 2 første nettene. Ettermiddagstimene fri til avslapning på hotellet.

Lørdag: Miami Frokost på hotellet før vi blir vi møtt av buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på South Beach hvor det blir tid til lunsj på egenhånd før vi returnerer til hotellet.

Søndag: Miami – MSC «Divina» Frokost før vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på flotte MSC Cruiselines «MSC Divina» som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – torsdag: Om bord på MSC «Divina» Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Montego Bay på Jamaica, hvor vi går i fotsporene til Christoffer Columbus, ta en tur til stranden, eller besøker Dunn Rivers – et tropisk paradis. Torsdag har vi en avslappende dag mens vi seiler mot paradis. Fredag legger vi til kai på Aruba – et lite stykke Nederland i Karibia. Øya er kjent for fantastiske strender, koselige gamleby, og vakre fjellformasjoner. Her er mulig å bli med reiseleder på 4 timers utflukt med buss og guide (mot tillegg). Lørdag legger vi til kai i spennende Cartagenia i Colombia. Brostenslagte gater, pastellfargede hus, og imponerende katedraler gjør at denne byen er på UNESCOs verdensarvliste og vel verdt et besøk. Søndag ankommer vi Colon som ligger ved starte av Panamakanalen. Bli med reiselederen på utflukt til historiske San Lorenzo fort og Gatun slusene hvor vi kommer tett innpå båtene som seiler gjennom panamakanalen (utflukt ca. 4,5 timer). Mandag kommer vi til Puerto Limon i Costa Rica. Like ved cruisehavnen finner vi Vargas parken hvor dovendyrene klatrer i tretoppene, du kan dra på utflukt til tropiske regnskoger, eller ta en taxitur til en karibisk strand. Tirsdag og onsdag får vi avslappende dager til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Torsdag: Miami Frokost om bord før vi blir hentet med buss som tar oss med mot flyplassen. Vi tar en stopp for lunsj på egenhånd før vi kjører de siste minuttene til flyplassen i Miami. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,45. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Fredag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.06,50. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $14 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*11 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/-lugar kr. 6 045,-
*Utvendig lugar kr. 3 690,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 3 740,-
*Utflukt i Aruba & Panama kr. 1 000,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)
Tillegg som blir belastet alle på cruiset: *”Service Charge” $ 138