Cruise til Sørlige Karibia med Colombia og Panama

«…. Onsdag ankommer vi Colon som ligger ved starten av Panamakanalen.»

Avreisedato: 23. februar 2023 | 13 dager | Turpris: 17990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 5
Cruisereiser

Paradisstrender og fantastiske opplevelser på cruise i Karibia

Vi besøker 6 spennende destinasjoner på cruise til det sørlige Karibia

Bli med oss på et spennende cruise til paradisøyer i sørlige Karibia. Vi flyr til Florida, bor en natt på hotell i Miami før cruiset. Vi skal ut på et fantastisk 10 netters cruise om bord på MSC «Divina» til sørlige Karibia. Spennende stopp underveis i Jamaica, Colombia, Panama, Costa Rica og MSC cruises private paradis – Ocean Cay – en sann drøm for de fleste som lengter bort til varme og spennende opplevelser. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

10 netters cruise med alle måltider

Opplev det eksotiske sørlige Karibia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 17990
Sted: Cruise, sørlige Karibia
Avreisedato: 23. februar 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. mars 2023

Program

Torsdag: Hjem – Miami Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til København, avgang kl.10,00. Etter en knapp time lander vi og går videre til Miamiflyet. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.17,35 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til Miami Kendall hvor vi skal bo denne natten.

Fredag: Miami – MSC «Divina» Frokost på hotellet før vi slapper litt av og får utdelt cruisebillettene om formiddagen. Vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på flotte MSC Cruiselines «MSC Divina» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Lørdag – søndag: Om bord på MSC «Divina» Lørdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Søndag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi går i fotsporene til Christoffer Columbus, ta en tur til stranden, eller besøker Dunn Rivers – et tropisk paradis. Mandag har vi en avslappende dag mens vi seiler mot paradis.  Tirsdag legger vi til kai i spennende Cartagenia i Colombia. Brosteinsbelagte gater, pastellfargede hus, og imponerende katedraler gjør at denne byen er på UNESCOs verdensarvliste og vel verdt et besøk. Onsdag ankommer vi Colon som ligger ved starten av Panamakanalen. Bli med reiselederen på utflukt til historiske San Lorenzo fort og Gatun-slusene hvor vi kommer tett innpå båtene som seiler gjennom Panamakanalen (utflukt ca 4,5 timer). Torsdag kommer vi til Puerto Limon i Costa Rica. Like ved cruisehavnen finner vi Vargas-parken hvor dovendyrene klatrer i tretoppene, du kan dra på utflukt til tropiske regnskoger, eller ta en taxitur til en karibisk strand. Fredag og lørdag får vi avslappende dager til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.  Søndag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset.

Mandag: Miami Frokost om bord før vi blir hentet med buss og lokalguide. Guiden tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på  flyplassen i Miami. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til København, avgang kl.19,40. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Tirsdag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA lander vi i København, og går direkte videre til Osloflyet. Etter en ny time er vi tilbake på Gardermoen kl.12,40. Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*10 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Miami
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle på cruiset: *”Service Charge” $ 140
*Enkeltrom/-lugar kr. 3 630,-
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 190,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 3 400,-
*Utflukt i Panama kr. 650,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)