Cruise til storslåtte St. Petersburg

Besøk flere spennende byer langs Østersjøen på cruise til St. Petersburg. Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Avreisedato: 05. juni 2021 | 8 dager | Turpris: 8490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Oppdag Østersjøens storbyer på cruise til St. Petersburg

På cruise til St. Petersburg får vi sett alle de største severdighetene

Bli med oss på et spennende cruise til St. Petersburg fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen! Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. På cruise i Østersjøen skal vi besøke Helsingfors og Tallin i tillegg til at vi får to hele dager i den russiske byen.– det beste av alt er at vi bor om bord på vårt komfortable cruiseskip hvor vi koser oss med god mat og drikke, mens vi kan ta utflukter om dagen til spennende russiske katedraler og utrolige Hermitagen. Bli med på en minnerik cruiseopplevelse denne sommeren!

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder med på hele turen

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Vi ligger ved kai i St. Petersburg i 2 hele dager!

Reisefakta

Turpris: 8490
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 05. juni 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 12. juni 2021

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltakere langs E-18 frem til Horten. Her tar vi den korte fergeturen over til Moss. Etter ankomst Moss fortsetter vi gjennom Østfold over grensen til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises cruiseskip «Costa Fortuna» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Foortuna» Søndag legger vi fra kai om morgenen og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag ankommer vi Helsingfors. Vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset, Senatstorget og Domkirken? Tirsdag og onsdag ligger vi ved kai i St. Petersburg. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange (NB! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi for egen regning). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen. Vi får med oss lokalguide om formiddagen som viser oss de mest kjente severdighetene byen har å tilby. Ettermiddagstimene kan tilbringes i Gamla stan eller man kan slappe av om bord på cruiseskipet.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Moss. Her tar vi fergen over til Horten og følger E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 450,-
*Balkonglugar kr. 5 490,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 450,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Tillegg som må betales om bord av alle: €70 i service charge