Cruise til storslåtte St. Petersburg

Innholdsrikt cruise i Østersjøen – Oppdag Vinterpalasset og Isak katedralen på utflukt i St. Petersburg!

Avreisedato: 30. mai 2020 | 8 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Enestående arkitektur i St. Petersburg

“… vi legger til kai i St. Petersburg og blir liggende her i 2 hele dager”

Bli med Pensjonistforbundet på et spennende cruise fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen. Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. Vi skal også besøke Helsingfors og Tallinn i tillegg til at vi har 2 hele dager i flotte St. Petersburg. Det beste av alt er at vi om bord på vårt komfortable cruiseskip kan kose oss med god mat og drikke underveis på reisen. På dagtid  reiser vi på spennende utflukter til de fantastiske russiske katedralene og utrolige Hermitagen. Storbyen har en helt enestående arkitektur og historier. Få minnerike opplevelser med en behagelig reisevei til den russiske storbyen…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Vi ligger ved kai 2 dager i St. Petersburg

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 30. mai 2020
Avreisested: Oslo Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 06. juni 2020

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter fra Gardermoen kl.10,00 og kjører via Oslo. Herfra videre over Ørje til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og bli underholdt rundt om på skipet.

Søndag – fredag : Om bord på «Costa Magica» Natt til søndag ligger vi til kai  før vi om morgenen seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Tirsdag og onsdag Vi legger til kai i St. Petersburg om morgenen og blir liggende her i 2 hele dager. Den ene dagen i St. Petersburg har vi inkludert fulldagsutflukt. Halve dagen får vi vanlig by-sightseeing, hvor vi får se de viktigste severdighetene utenfra. Underveis får vi bl.a. se Vinterpalasset og Isak katedralen. Vi har også inkludert inngang og guiding på det fantastiske kunstmuseet Hermitagen. Den andre dagen fri i St. Petersburg (man må kjøpe utflukt for å komme i land uten visum).Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! Det er 1,5km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – som reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi for egen kostnad). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen igjen, og kan nyte en hel dag i denne vakre hovedstaden. Vi kan ta oss en vandretur i sentrum, dra på shopping og kose oss om bord.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Ørje. Videre herfra til Oslo, og videre opp til Gardermoen hvor vi ankommer ca. kl.18,00.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 100,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)