Cruise til Stavanger med Flor & Fjære

Opplev blomsterøya Flor & Fjære og bli kjent med Stavanger på guidet bytur!

Avreisedato: 22. august 2022 | 3 dager | Turpris: 3790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Blomsteridyll på Flor & Fjære

“…vi får en omvisning på Flor & Fjære, like utenfor Stavanger”

Bli med på et avslappende cruise til Stavanger og den fantastiske blomsterøya! Om bord cruiset kan vi nyte god mat og drikke på vei til vår destinasjon. Stavanger overrasker de fleste som ikke har vært her tidligere, med sin sjarmerende gamleby med 173 trehus fra slutten av 1700-tallet og Stavangerkatedralen som ligger midt i byen. Ved landgang i Stavanger får vi en flott guidet bytur før vi reiser videre til blomsterøya rett utenfor byen. Flor & Fjære – er som de beskriver selv – et fristed for nytelse. Denne naturparken er helt utrolig og med sin fantastiske restaurant er dette virkelig en av Norges største attraksjoner. Dette er en opplevelse man bør unne seg minst en gang i livet!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev blomsterprakten på Flor & Fjære!

Guiding i Stavanger

2 netters cruise til Stavanger

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 3790
Sted: Cruise til Stavanger
Avreisedato: 22. august 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 24. august 2022

Program

Mandag: Hjem – (Stavanger) Bussen starter fra Gardermoen kl.09,45 og kjører via Oslo S. Herfra følger bussen E-18 til Langesund. Her går vi om bord i Fjord Lines flotte skip som har avgang kl.14,30. Om bord har vi inkludert plass i innvendige lugarer m/dusj og wc, og vi skal bo i samme lugar begge nettene. Om ettermiddagen samles vi til tidlig middagsbuffet kl.14,30. Resten av ettermiddagen og kvelden slapper vi av om bord, vi  besøker pianobaren eller tar oss en dans til levende musikk om kvelden. Er vi heldige med været kan vi sitte ute på dekk med noe godt å drikke mens vi nyter utsikten over Skagerak (skipet har et kort stopp i Hirtshals på ut- og hjemreise. Man trenger ikke forlate skip eller lugar, men dette gir oss anledning til å handle taxfree).

Tirsdag: Stavanger Vi ankommer Stavanger om morgenen og tar plass i bussen som tar oss med til et hotell hvor vi får servert dagens frokost i fred og ro. Etter frokosten blir vi møtt av vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i Stavanger. Vi får høre den interessante historien samt se de største severdighetene denne flotte byen har å tilby. Guideturen ender opp på kaia i sentrum hvor vi tar båten ut til øya Sør-Hidle, hvor vi finner Flor & Fjære. Her får vi en omvisning på denne fantastiske blomsterøya beliggende ute i havet utenfor Stavanger. Etter omvisningen får vi servert dagens lunsj før vi returnerer med båt tilbake til fastlandet utpå ettermiddagen. Etter en dag full av inntrykk får vi noen timer i sentrum av byen til å ta oss en kopp kaffe, besøke et museum, kanskje se litt i butikkene eller spise dagens middag. Bussen tar oss med fra sentrum og ut til fergeterminalen igjen. Her venter de samme lugarene på oss, og de som ønsker samles i showlounge for en hyggelig prat om kvelden.

Onsdag: Langesund – hjem Vi spiser frokost om bord på skipet, og får formiddagen fri til avslapning, shopping og hygge. Vi nyter utsikten over sjøen og skjærgården frem til ankomst Langesund kl.13,30. Tilbake i Langesund tar vi plass i bussen som tar oss med til våre påstigningssteder. Forventet ankomst Gardermoen er kl.17,30.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 netters cruise i delt dobbellugar
*2 frokoster
*1 lunsj
*1 middag
*Guiding i Stavanger
*Utflukt og omvisning på Flor & Fjære
*Sjåføren fungerer som reiseleder på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltlugar kr. 800,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 400,- (per lugar)
*MiniLux lugar kr. 800,- (Litt større utvendig lugar med dobbeltseng – pris per lugar)