Cruise til Stavanger med Flor og Fjære

Opplev vakker fargeprakt på blomsterøya – Avreise fra Oslo

Avreisedato: 13. mai 2024 | 3 dager | Turpris: 4790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Stavanger med blomsteridyll langs skjærgården

Bli med på omvisning på den fantastiske blomsterøya Flor & Fjære!

Bli med på et avslappende cruise til Stavanger og fantastiske Flor & Fjære. Stavanger overrasker de fleste, med en sjarmerende gamleby fra slutten av 1700-tallet og den flotte Stavangerkatedralen som ligger midt i byen. Flor & Fjære er, som de beskriver seg selv – et fristed for nytelse. Denne naturparken er helt utrolig og med en fantastisk restaurant er dette virkelig en av Norges største attraksjoner. Dette må man oppleve minst en gang i livet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise Oslo

Opplev blomsterprakten på Flor & Fjære!

Guiding i Stavanger

2 netters cruise til Stavanger

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4790
Sted: Cruise til Stavanger, Flor & Fjære
Avreisedato: 13. mai 2024
Avreisested: Oslo S (via Kristiansand)
Hjemreisedato: 15. mai 2024

Program

Mandag: Hjem – (Stavanger) Bussen starter fra Oslo S og tar med deltakere langs E-18 mot Kristiansand. Her går vi om bord i Fjord Lines skip som har avgang kl.15,00. Om bord har vi inkludert plass i innvendige lugarer m/dusj og wc, vi skal bo i samme lugar begge nettene. Ved avgang samles vi til tidlig middagsbuffet. Resten av ettermiddagen og kvelden slapper vi av om bord, vi kan besøke pianobaren eller ta oss en dans til levende musikk om kvelden. Er vi heldige med været kan vi sitte ute på dekk med noe godt å drikke mens vi nyter utsikten over Skagerak (skipet har et kort stopp i Hirtshals på ut- og hjemreise. Man trenger ikke forlate skip eller lugar, men dette gir oss anledning til å handle taxfree).

Tirsdag: Stavanger Vi ankommer Stavanger om morgenen og tar plass i bussen som tar oss med til et hotell hvor vi får servert dagens frokost i fred og ro. Etter frokosten blir vi møtt av vår lokalguide som tar oss med på en rundtur i Stavanger. Vi får høre den interessante historien samt se de største severdighetene, som denne flotte byen har å tilby. Guideturen ender opp på kaia i sentrum hvor vi tar båten ut til øya Sør-Hidle hvor vi finner Flor & Fjære. Her får vi en omvisning på denne fantastiske blomsterøya beliggende ute i havet utenfor Stavanger. Etter omvisningen får vi servert dagens lunsj før vi returnerer med båt tilbake til fastlandet utpå ettermiddagen. Etter en dag full av inntrykk får vi noen timer i sentrum av byen til å ta oss en kopp kaffe, besøke et museum, kanskje se litt i butikkene eller spise dagens middag. Bussen tar oss med fra sentrum og ut til fergeterminalen igjen. Her venter de samme lugarene på oss, og de som ønsker samles i showlounge for en hyggelig prat om kvelden.

Onsdag: (Stavanger) – Kristiansand Vi spiser frokost om bord på skipet, og får formiddagen fri til avslapning, shopping og hygge. Vi nyter utsikten over sjøen og skjærgården frem til ankomst Kristiansand kl.12,55. Tilbake i Norge tar vi plass i bussen som tar oss med til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*2 netters cruise i delt dobbellugar
*2 frokoster
*2 lunsjer
*Guiding i Stavanger
*Utflukt og omvisning på Flor & Fjære
*Sjåføren fungerer som reiseleder på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 800,-
*Utvendig lugar kr. 500,- (per lugar)
*MiniLux lugar kr. 1 500,- (Litt større utvendig lugar med dobbeltseng – pris per lugar)