Cruise til storslåtte St. Petersburg

Innholdsrikt cruise i Østersjøen – Opplev Vinterpalasset og Isak-katedralen på utflukt i St. Petersburg!

Avreisedato: 18. juni 2022 | 8 dager | Turpris: 8290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Cruise i Østersjøen til enestående St. Petersburg

“… vi legger til kai i St. Petersburg og blir liggende her i 2 hele dager”

Bli med Pensjonistforbundet på et spennende cruise fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen. Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. Vi skal også besøke Helsingfors og Tallinn i tillegg til at vi har 2 hele dager i flotte St. Petersburg. Det beste av alt er at vi om bord på vårt komfortable cruiseskip kan kose oss med god mat og drikke underveis på reisen. På dagtid drar vi på spennende utflukter til de fantastiske russiske katedralene og utrolige Hermitagen. I byen finner du enestående arkitektur og historie. Få minnerike opplevelser med en behagelig reisevei i Østersjøen til spennende byer…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Vi ligger ved kai 2 dager i St. Petersburg

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8290
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 18. juni 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 25. juni 2022

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter fra Gardermoen kl. 09,15 og fortsetter til Oslo sentrum, og avreise fra Oslo S kl.10,10. Herfra fortsetter bussen sørover langs E-18 gjennom Østfold forbi Askim og over grensen til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Favolosa» Søndag legger vi fra kai tidlig morgen, og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag og tirsdag ligger vi til kai i St. Petersburg. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange (NB! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Onsdag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen. Her kan vi dra på oppdagelsesferd inn til gamla stan og se noen av de mest kjente severdighetene byen har å tilby, eller man kan bare slappe av om bord på cruiseskipet.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Ørjer, hvor bussen tar oss med gjennom Østfold og langs E-18 tilbake til Oslo S hvor vi ankommer ca. kl.16,30, og videre opp til Gardermoen hvor vi ankommer ca. kl.17,20.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 2 450,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 890,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 485,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge