Cruise til storslåtte St. Petersburg

Innholdsrikt cruise i Østersjøen – Opplev Vinterpalasset og Isak-katedralen på utflukt i St. Petersburg!

Avreisedato: 12. september 2020 | 8 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Oppdag Østersjøens storbyer på cruise til St. Petersburg

På cruise til St. Petersburg får vi sett alle de største severdighetene

Bli med oss på et spennende cruise til St. Petersburg fra Stockholm hvor vi besøker fantastiske storbyer rundt Østersjøen! Vi får god tid i Stockholm slik at vi kan utforske denne vakre storbyen. På cruise i Østersjøen skal vi besøke Helsingfors og Tallin i tillegg til at vi får to hele dager i den russiske byen.– det beste av alt er at vi bor om bord på vårt komfortable cruiseskip hvor vi koser oss med god mat og drikke, mens vi kan ta utflukter om dagen til spennende russiske katedraler og utrolige Hermitagen. Bli med på en minnerik cruiseopplevelse denne sommeren!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi ligger ved kai 2 dager i St. Petersburg

Inkludert guidet rundtur med inngang til Vinterpalasset!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Cruise til St. Petersburg
Avreisedato: 12. september 2020
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 19. september 2020

Program

Lørdag: Hjem – Stockholm Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar med turdeltakere langs E-18 frem til Horten. Her tar vi den korte fergeturen over til Moss. Etter ankomst Moss fortsetter vi gjennom Østfold over grensen til Sverige og videre forbi Karlstad til Stockholm. Her sjekker vi inn på Costa Cruises flotte cruiseskip «Costa Magica» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Søndag – fredag: Om bord på «Costa Magica» Søndag legger vi fra kai  om morgenen, og seiler ut den vakre skjærgården i Stockholm. Vi nyter utsikten fra dekk eller salongene om bord. Mandag ankommer vi Helsingfors, vi kan utforske byen på egenhånd, eller hva med å besøke presidentpalasset eller Senatstorget og Domkirken? Tirsdag og onsdag ligger vi ved kai i St. Petersburg. Den ene dagen får vi med oss buss og guide som tar oss med på en utflukt gjennom gatene hvor vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene. Inngang til Vinterpalasset er også inkludert underveis. Den andre dagen kan man for eksempel dra på utflukt til Peterhof. Muligheten er mange (NB! for å komme i land uten visum den andre dagen må man kjøpe utflukt om bord). Torsdag legger vi til kai i Estlands hovedstad, Tallinn. Her har vi inkludert vandretur til fots i den koselige gamlebyen med lokalguide (NB! det er 1,5 km å gå til gamlebyen fra cruisehavnen – reiseleder går med de som skal være med – eller man kan ta taxi). Fredag ankommer vi Stockholm om morgenen. Vi får med oss lokalguide om formiddagen som viser oss de mest kjente severdighetene byen har å tilby. Ettermiddagstimene kan tilbringes i Gamla Stan eller man kan bare slappe av om bord på cruiseskipet.

Lørdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost om bord før vi går i land og møter bussen som tar oss med gjennom Sverige forbi Karlstad til Moss. Her tar vi fergen den korte turen over til Horten og følger E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*Alle utflukter som beskrevet
*7 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Service Charge på cruiseskipet (verdi €70 per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 2 450,-
*Balkonglugar kr. 6 790,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 890,- (per lugar)
*Drikkepakke Pio Gusto kr. 2 100,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)