Cruiseopplevelser fra Hamburg til Barcelona

«Byen har en rik historie og en gamleby som er vel verdt et besøk»

Avreisedato: 16. september 2024 | 11 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

Spennende cruise til varmen i Middelhavet

Vi får oppleve varierte destinasjoner underveis til Barcelona

Bli med oss på reise fra kjølige høstmorgener i nord europeiske farvann til å våkne opp til, en deilig fransk frokost på den spennende Normandiekysten, før turen går til Barcelona og avsluttes med Middelhavets varme og deilige klima. Vi bor godt om bord i Costa Cruises skip Costa Favolosa under hele turen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Vi reiser mot Middelhavets varme klima

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise fra Hamburg til Barcelona
Avreisedato: 16. september 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. september 2024

Program

Mandag: Hjem – Hamburg Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Hamburg, avgang kl.12,40. Etter en drøy time lander vi, og blir hentet av buss som tar oss det siste stykket til cruisekaia hvor «Costa Favolosa» som blir vårt hjem de neste 10 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og kan bli underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – Onsdag: Om bord på Costa Favolosa  Tirsdag har vi en dag til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent, samt komme i cruisemodus. Onsdag  ligger vi til kai i Le Havre som er et perfekt utgangspunkt langs Normandie kysten. Her er det mulighet til å bli med reiselederen og guide på utflukt langs Normandiekysten (ca 8 timer – mot tillegg)? Torsdag har vi igjen en dag til sjøs mens vi krysser Biscayabukta. Fredag ankommer vi La Coruna i det nordlige Spania. Fylt med historie fra det antikke romerriket og sjøfartshistorie. Ta deg en vandretur i byen, eller dra på utflukt til Santiago de la Compostela som er kjent for sin fantastiske historie og den kjente pilgrimsruten med historie tilbake til det 9. århundre. Lørdag ankommer vi Liexoes i det nordlige Portugal. Ta deg en tur i gamlebyen, eller en dukkert på stranda. Er du eventyrlysten ligger Porto bare 15 kilometer unna. Søndag ankommer vi en av Europas vakreste hovedsteder – Lisboa. Gå deg en tur i denne fantastiske byen. Mandag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie og en gamleby som er vel verdt et besøk. Her kan de som ønsker det bli med på en guidet vandretur i gamlebyen med lokalguide (mot tillegg). Tirsdag ankommer vi Malaga. Hva med å dra inn til den koselige gamlebyen og spis en deilig tapas. Onsdag har vi en dag til sjøs og nyter de siste timene til sjøs mot Barcelona.

Torsdag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruiseskipet før vi ankommer Barcelona. Her blir vi hentet av busser som tar oss med til  flyplassen hvor vi sjekker inn på Osloflyet som har avgang kl.13,10. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- & flytransport
*10 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €110 i service charge
*Enkeltlugar kr.2 450,-
*Utvendig lugar kr. 4 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 990,- (per lugar)
*My Drinks drikkepakke kr. 3 750,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)
*Utfluktspakke kr. 1 400,- (8 timers utflukt langs Normandiekysten og 2 timers vandretur i Cadiz)