Vinterpause på cruise til Madeira og Kanariøyene

“…nyter vi later dager til sjøs med gode måltider, bading og hygge…”

Avreisedato: 02. desember 2024 | 8 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Idyllisk cruisereise til Kanariøyene og Madeira

Medlemscruise med avslappende dager & spennende havner

Bli med på cruise bort fra vintermørket her hjemme når vi legger ut på tokt Kanariøyene rundt med Madeira. Vi flyr direkte til Kanirøyene hvor vi går om bord på MSC Cruises litt mindre skip MSC Opera som blir vårt hjem hele turen. Vi starter og avslutter cruiset på Gran Canaria, i tillegg får vi besøke Fuerteventura, La Palma, Lanzarote, Tenerife og ikke minst Madeira underveis på dette spennende cruiset. Øyene vi besøker er pyntet til jul, og kombinasjonen av shortsvær og julestemning gjør dette til en perfekt oppladning til julefeiringen hjemme.

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Vi besøker "alle" de spennende kanariøyene

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise Kanariøyene og Madeira
Avreisedato: 02. desember 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 09. desember 2024

Program

Mandag: Hjem – Gran Canaria & «MSC Opera» Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her  møter vi de andre og sjekker vi inn på direkteflyet til Gran Canaria, avgang kl.11,10. Etter 5,5 timer lander vi, og blir tatt de siste milene til cruisehavnen i Las Palmas. Her sjekker vi inn på det litt mindre cruiseskipet MSC Opera som blir vårt hjem den neste uka. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Mandag – mandag: Om bord på «MSC Opera» Tirsdag legger vi til kai i Pureto del Rosario på Fuerteventura. Dra inn til byen og spis en deilig tapas, eller hva med å ta en dukkert på Playa Chica stranden som ikke ligger langt unna cruisehavnen? Onsdag har vi en dag til sjøs hvor vi kan kjøre oss bedre kjent om bord og slappe av. Torsdag ankommer vi den lille kanariøya La Palma. Besøk en av de sorte strendene med lavasand og ta deg en dukkert i Atlanterhavet. Fredag ankommer vi blomsterøya Madeira. Bare ta deg en vandretur i Funchal til julemarkedet, eller bli med på utflukt til Nonnenes dal (mot tillegg). Lørdag ankommer vi Lanzarote. Gå deg en tur i Arrecife, eller bli med reiseledere på utlfukt til spennende vulkansk landskap (mot tillegg). Søndag ankommer vi Tenerife. Ta deg en vandretur til julemarkedet i Mercadillo del Corte Ingles, ta deg en dukkert på stranden, og ikke minst gå deg en tur i byen på kvelden når julelysene blir tent?

Mandag: Gran Canaria – hjem Frokost om bord før vi går iland i i Las Palmas på Gran Canaria. Vi kan gå på oppdagelsesferd på Las Canteras stranden hvor vi i desember finner fantastiske sandskulpturer som er opptil 5 meter høye. Vi kan også spise lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.16,45. Etter 5,5 timer lander vi i Norge, og tar  farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Service charge til betjeningen (verdi kr. 840,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 5 495,- (enkeltlugarer utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 490,- (per lugar)
*Balkong Aurea lugar kr. 13 090,-
*Utfluktspakke kr. 900,- (6 timers utflukt på Lanzarote, og 4 timers på Madeira)
*Easy drikkepakke kr. 2 730,- (Pris per person. Alle i samme lugar må eventuelt ha drikkepakke)