Vinterpause på cruise til Madeira og Kanariøyene

“…nyter vi later dager til sjøs med gode måltider, bading og hygge…”

Avreisedato: 22. november 2023 | 16 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Idyllisk cruisereise til Kanariøyene og Madeira

Medlemscruise med avslappende dager & spennende havner

Bli med på cruise bort fra novembermørket her hjemme når vi legger ut på tokt mot Madeira og Kanariøyene.  Vi starter turen fra Barcelona hvor vi går direkte om bord på flotte Costa Firenze som blir vårt hjem i 2 uker. Vi besøker Marseille, Savona og Valencia før vi setter kursen mot Lanzarote og Tenerife, før vi avslutter med besøk på Madeira før vi returnerer til Middelhavet. Her besøker vi sjarmerende Cadiz og Malaga før vi ender opp igjen i Barcelona som er flott pyntet til jul, og skal bo den siste natten.

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Vi besøker de spennende øyene Lanzarote, Tenerife og Madeira

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Cruise Kanariøyene og Madeira
Avreisedato: 22. november 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 07. desember 2023

Program

Onsdag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.09,10. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Firenze som blir vårt hjem de neste to ukene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Torsdag – Tirsdag: Om bord på «Costa Firenze» Torsdag ankommer vi Marseille i Frankrike. Byen har en hyggelig gamleby, og kirken Notre Dame ligger på toppen av fjellet med fantastisk utsikt over byen og områdene rundt. Fredag legger vi til kai i Italia og byen Savona. Sentrum og stranden er bare en kort spasertur unna havnen hvor skipet legger til, og borgen Primar er byens mest kjente severdighet. Hva med å unne seg en Italiensk pizza eller italiensk gelato? Lørdag har vi en dag til sjøs. Søndag legger vi til kai i Valencia i Spania. Dra inn til byen og spis en deilig tapas, eller hva med å ta et friskt bad i Middelhavet? Mandag og tirsdag seiler vi mot varmere farvann ved Kanariøyene. Onsdag ankommer vi Lanzarote. Gå deg en tur i Arrecife, eller bli med reiseledere på utlfukt til spennende vulkansk landskap (mot tillegg). Torsdag ankommer vi Tenerife. Ta deg en vandretur i byen Santa Cruz, eller hva med å besøke toppen av vulkanen Teide? Fredag ankommer vi blomsterøya Madeira. Bare ta deg en vandretur i Funchal, eller bli med på utflukt til Nonnenes dal (mot tillegg). Lørdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av etter opplevelsesrike dager. Søndag ankommer vi Cadiz i Spania. Gamlebyen byr på krokete gater og historie som går mer enn tusen år tilbake. Byen er virkelig verdt et besøk. Mandag ankommer vi Malaga. Byen har en flott katedral, Picasso museum og ikke minst er byen flott pyntet til jul. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av.

Onsdag: Barcelona Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Her venter buss og lokalguide for å ta oss med på en rundtur i byen. Vi får se de største severdighetne, og avslutter på vårt hotell ved lunsjtid. Resten av dagen fri til å utforske byen og se seg rundt på julemarkedet og museer.

Torsdag: Barcelona – hjem Forkost før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.13,25. Etter ca. 3 timer ankommer vi Gardermoen og tar farvel med reiselederen og de andre for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*1 overnatting etter cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost etter cruiset
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €154 i service charge
*Enkeltlugar/rom kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar/rom kr. 3 000,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 5 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 900,- (6 timers utflukt på Lanzarote, og 4 timers på Madeira)
*My Drinks drikkepakke kr. 4970,- (Pris per person. Alle i samme lugar må eventuelt ha drikkepakke)