Deilige høstdager på Costa Brava

«skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene»

Avreisedato: 08. september 2024 | 8 dager | Turpris: 12390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Deilige høstdager på Costa Brava!

Vi bor på hotell kun for voksne

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Santa Susanna med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten til koselige småbyer som Pertallada, Pals og kystbyen Calella de Palafrugell, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Bergen

Vi bor på hotell kun for voksne!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12390
Sted: Spania, Costa Brava, Santa Susanna
Avreisedato: 08. september 2024
Avreisested: Bergen Lufthavn Flesland
Hjemreisedato: 15. september 2024

Program

Søndag: Hjem – Santa Susanna Vi har fremøte på Bergen Flesland på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn  på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.12,00. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Santa Susanna. Her sjekker vi inn på vårt gode Sumus otelm Monteplaya (hotell kun for voksne). Hotellet har deilig utendørs basseng, og et velvære-område med innendørs basseng. Alle rom med balkong og gratis wifi.

Mandag – lørdag: I Santa Susanna Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 6 kvelder. En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører nordover og skal først besøke de koselige middelalderbyene Pertallada og Pals. Byene har sjarmerende brostenslagte gater, og ligger på høyder med flott utsikt over landskapet rundt og kysten.  Vi besøker også Calella de Palafrugell som er en sjarmerende fiskerlandsby med fargerike hus og trange gater som ender opp i Middelhavet. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia (utenfra), den hyggelige havnen osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Besalu som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke.  Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet i Santa Susanna.

Søndag: Santa Susanna – hjem Vi får en tidlig avreise fra hotellet og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Bergen med avgang kl. 08,00. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 680,-
*Rom med balkong mot basseng kr. 1 300,- per rom