Deilige høstdager på Toscanas Riviera med Cinque Terre

«Vi skal idag seile langs den vakre kyststrekningen og får se alle 5 byene fra sjøsiden»

Avreisedato: 21. oktober 2023 | 6 dager | Turpris: 9790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Deilige Italia og Toscana!

Vi besøker fantastiske Cinque Terre

Få et avbrekk fra høsten her hjemme og bli med oss til Toscanas Riviera hvor vi skal bo 5 netter like ved havet og stranden i Lido di Camaiore. Vi skal få oppleve fantastiske Cinque Terre når vi drar på byhopping med båt langs kysten, vi skal få oppleve det bølgende Toscanske landskapet når vi drar på utflukt inn i landet, og vi drar på jakt etter Toscanas hvite gull – Carrara-marmor. Vi får også tid til å ta oss en dukkert i Middelhavet som fortsatt har en behagelig temperatur.

 

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev Toscana & fantastiske Cinque Terre

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9790
Sted: Italia, Toscana, Lido di Camaiore
Avreisedato: 21. oktober 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. oktober 2023

Program

Lørdag: Hjem – Lido di Camaiore Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Pisa, avgang kl.17,20. Etter knappe 3 timer lander vi i Italia, og tar plass i bussen som tar oss den siste halvtimen frem til Lido di Camaiore og Hotel EUR, beliggende i sentrum av byen, bare 150 meter fra stranden. Hotellet har en koselig hage og svømmebasseng. Her skal vi bo i 5 netter.

Søndag, mandag, tirsdag og onsdag: I Lido di Camaiore Vi har frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 3 kvelder under oppholdet. Den ene dagen skal vi på utflukt nordover til fantastiske Cinque Terre. Vi skal idag seile langs den vakre kyststrekningen og får se alle 5 byene fra sjøsiden. I tillegg gjør vi stopp i Monterosso al Mare, som er den største av de 5 byene. Her får vi fritid til å se oss litt rundt, gå en tur i gamlebyen, besøke stranden og nyte den fantastiske utsikten. Vi gjør også stopp i en av de andre byene i løpet av dagen. Om ettermiddagen returnerer vi til hotellet. En annen utfluktsdag skal vi dra på jakt etter Toscanas hvite gull – Carrara-marmor. Vi skal bl.a. besøke Carrara med et av sine mange marmorbrudd som finnes her. Det er bl.a. herfra marmoren til Operaen i Oslo kommer fra. Vi får høre om prosessen for kutting og frakt av marmorblokker.  Vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen skal vi inn i hjertet av Toscana. Her skal vi først besøke Lucca, et av Toscanas høydepunkt. Den antikke historien er byens største attraksjon med Piazza dell’Anfiteatro og Torre Delle Ore som absolutt høydepunkt. Vi lar oss sjarmere av byen, og får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi om ettermiddagen besøker Pisa og Piazza Miraclo med det skjeve tårnet før vi returnerer til Lido di Camaiore. Vi får også en dag helt fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å ta lokaltoget inn til Firenze, eller kanskje ta seg en dukkert på stranden mens man speider ut over Middelhavet?

Torsdag: Lido di Camaiore – hjem Frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen i Pisa. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.10,35. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen kl.13,30 og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigingssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 125,-