Herlige Mallorca

“Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert”

Avreisedato: 11. oktober 2018 | 8 dager | Turpris: 8190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Palma, på den sørlige spissen av Mallorca, er hovedstaden til Balearene. Byen er også sentrum  for de største hotellene, restaurantene og utelivet. Maurerne konstruerte Palma som en Casbah eller nærmere bestemt; som en by innenfor bymurer. Rundt katedralen finner vi gamlebyen med sine små, trange brosteinslagte gater og koselige, små restauranter. Vi bor på Hotel Casablanca i den sjarmerende byen Santa Ponsa.

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med fra Norge

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8190
Sted: Spania, Mallorca
Avreisedato: 11. oktober 2018
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 18. oktober 2018

Program

Torsdag: Hjem – Mallorca Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 20,00. Flyturen tar ca. 3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt hotell, Hotel Casablanca. Hotellet har en fin beliggenhet i sjarmerende Santa Ponsa et par hundre meter fra sentrum og stranden. På hotellet har vi frokost inkludert hver dag, samt felles middag 4 kvelder. Balkong/terrasse på alle rom og svømmebassenger er noen stikkord.  Her skal vi kose oss i en uke.

Fredag – onsdag: På Mallorca 
En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinslagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. En annen dag drar vi til Cuevas del Drach (Dragegrottene). Grottene var kjent allerede i middelalderen og ble utforsket på slutten av 1800-tallet. Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert. Om ettermiddagen besøker vi Perlefabrikken hvor vi får se og høre om denne spennende produksjonen. En annen dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valldemossa – nord for Palma by. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket her fortsetter vi til den koselige byen Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge på hotellet.

Torsdag: Mallorca – Hjem Vi spiser frokost før vi har avreise fra hotellet, og blir tatt med til flyplassen på Mallorca.  Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.11,40. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)