Deilige Mallorca

Forleng sommeren på deilige Mallorca denne høsten!

Avreisedato: 10. oktober 2023 | 10 dager | Turpris: 11590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Forleng sommeren på Mallorca

Vi besøker de fantastiske grottene på Mallorca

Palma, på den sørlige spissen av øya, er hovedstaden til Balearene. Byen er også sentrum  for de største hotellene, restaurantene og utelivet. Maurerne konstruerte Palma som en Casbah eller nærmere bestemt; som en by innenfor bymurer. Rundt katedralen finner vi gamlebyen med små, trange brosteinsgater og koselige, små restauranter. Under oppholdet bor vi på Aparthotel Cala d’Or Playar i sjarmerende Cala d’Or . Alle rom har egen balkong/terrasse. På Mallorca har vi inkludert fire spennende utfluktsdager , hvor vi blir bedre kjent med øya og dens flotte natur og rike historie. Bli med og forleng sommeren på tur til den idylliske øya.

 

Tilbake til reiseoversikt

4 inkluderte utflukter underveis!

Leilighetshotell med kjøkkenkrok

Reiseleder er med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11590
Sted: Mallorca, Cala d`Or
Avreisedato: 10. oktober 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 19. oktober 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Mallorca Bussen starter i Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 09,30. Flyturen tar ca. 3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt hotell, Aparthotel Cala d’Or Playa. Hotellet har en fin beliggenhet i sjarmerende Cala d’Or ca. 300 meter fra sentrum og stranden. På hotellet bor vi i leiligheter, og har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 6 kvelder. Balkong/terrasse og kjøkkenkrok på alle rom, underholdning og svømmebassenger er noen stikkord.

Onsdag – onsdag: På Mallorca En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinsbelagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. Vi får også se den fantastiske katedralen utenfra. En annen dag drar vi til Cuevas del Drach (Dragegrottene). Grottene var kjent allerede i middelalderen og ble utforsket på slutten av 1800-tallet. Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valldemossa – nord for Palma by. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket her fortsetter vi til den koselige byen Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. En siste dag drar vi på en liten utflukt til markedet i Felantix. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. I tillegg er byen kjent for alle sine lærvarer. Etter besøket her drar vi opp til San Salvador- klosteret med historie tilbake til det 14. århundret, hvor det er en fantastisk utsikt over Mallorca og havet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge på hotellet.

Torsdag: Mallorca – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen på Mallorca. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Gardermoen, avgang kl.13,35. Etter ca. 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 980,-
*Oppgradering til Superior leilighet kr. 1400,- (per leilighet) – samme størrelse, men hakket oppgradert)