Deilige Mallorca

“En annen dag drar vi på utflukt til den bortgjemte landsbyen Valldemossa”

Avreisedato: 18. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Forleng sommeren på Mallorca

Vi har inkludert flere spennende utflukter

Bli med oss og utforsk Mallorca fra Can Picafort! Mallorca vil fange ditt hjerte med sin blanding av vakre strender, rik kultur, vennlige lokalbefolkning og enestående natur. Vi har inkludert spennende utflukter som gir deg et innblikk i øyas sjarm og variasjon, og du vil skape minner som varer livet ut. Vi bor på THB Gran Playa, et hotell kun for voksne, og et par hundre meter unna finner vi strandpromenaden med utsikt over det glitrende Middelhavet og en deilig lang strand.

 

Tilbake til reiseoversikt

Deilige dager på hotell KUN for voksne!

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Spania, Mallorca
Avreisedato: 18. oktober 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. oktober 2024

Program

Fredag: Hjem – Mallorca Bussen starter i Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 11,10. Flyturen tar ca. 3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt hotell, THB Gran Playa Hotel. Hotellet er kun for voksne, ligger i andre rekke til havet, og har en fin beliggenhet i Can Picafort ca. 200 meter fra stranden, og ca. 100 meter fra hovedgate med restauranter, småbutikker osv… På hotellet har vi frokost inkludert hver dag (bortsett fra hjemreisedagen pga tidlig avreise), samt felles middag 5 kvelder. Balkong/terrasse på alle rom og svømmebassenger er noen stikkord.

Lørdag – torsdag: På Mallorca En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinsbelagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. Vi får også se den fantastiske katedralen utenfra. En annen dag drar vi på utflukt til den bortgjemte landsbyen Valldemossa. Her får vi en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket her fortsetter vi til den koselige byen Puerto Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi tar den historiske trikken opp til Soller by. Herfra returnerer vi til hotellet. En siste dag drar vi på utflukt til markedet i Inca. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. I tillegg er byen kjent for alle sine lærvarer. Etter besøket her kjører vi ned til gamlebyen i strandbyen Alcudia hvor vi får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi returnerer til hotellet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge.

Torsdag: Mallorca – hjem Tidlig avreise fra hotellet til flyplassen på på Mallorca. Her sjekker vi inn på morgenflyet tilbake til Sandefjord Torp. Etter ca. 3 timer lander vi tilbake i Norge kl.10,25, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*6 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 380,-