Deilige høstdager i Montenegro med Kroatia

«En annen dag skal vi på utflukt til de sjarmerende kystbyene Budva og St Stefan»

Avreisedato: 09. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Nye opplevelser i Montenegro og Kroatia

Utflukter til Kotor og Dubrovnik

Bli med å få noen deilige høstdager langs Adriaterhavskysten. Alle gode ting kommer i små pakker, og Montenegro er ikke noe unntak. Landet er ikke stort i areal, men det er fylt med vakker natur, majestetiske fjell, vakre innsjøer og fantastiske strender. Landet har helt siden slutten av romertiden for 1600 år siden ligget på grensen mellom øst og vest. Under oppholdet skal vi også besøke Kroatia, og byen Dubrovnik som lokker med sin sjarmerende gamleby og utrolig vakre kystlinje.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev sjarmerende Budva

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Montenegro, Meljien
Avreisedato: 09. oktober 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. oktober 2024

Program

Onsdag: Hjem – Meljine Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Dubrovnik, avgang kl.09,40. Etter 2,5 timer lander vi, og tar plass i bussen som tar oss den siste knappe timen over til Montenegro og til den lille turistbyen Meljine hvor vi skal bo i 7 netter på Hotel ACD Wellness & Spa. Hotellet har svømmebasseng, restaurant og bar, alle rom har balkong. Adriaterhavet med Meljien stranden lokker bare 150 meters spasertur unna hotellet. Ettermiddagstimene fri før vi samles til felles middag.

Torsdag til tirsdag: I Meljine Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 5 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag skal vi på utflukt nordover mellom fjellene til Kotor (UNESCO verdensarv listet gamleby med ca. 15 000 innbyggere og grunnlagt 400 f.kr.). Vi passerer flere idylliske steder langs Kotorfjorden på veien hit. Kotor ligger idyllisk til ved foten av fjellet i vannkanten ved Kotorbukten. Her får vi god tid til å se oss rundt i den sjarmerende gamlebyen, samt spise lunsj på egenhånd. Om ettermiddagen besøker vi en vingård på vei tilbake til hotellet. En annen dag skal vi på utflukt til de sjarmerende kystbyene Budva og St Stefan. Gamlebyen i Budva er virkelig sjarmerende, omgitt av en bymur, fylt med trange brostenslagte gater samt små torv fylt med hyggelige kafeer. Og for all del ikke glem å ta deg en tur langs den vakre strandpromenaden. Vi skal også besøke St Stefan som er kjent for å være tilholdsted for de rike og berømte. Her får vi høre om hvordan denne lille fiskelandsbyen ble omgjort til en luksusby på sekstitallet. Den siste utfluktsdagen drar vi til Kroatia og Dubrovnik. Her blir vi tatt med på oppdagelsesferd i gamlebyen som står på UNESCOs verdensarvliste. Vi får høre den interessante historien, samt se de mest kjente severdighetene. Vi får også tid på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Vi får også 3 hele dager til å slappe av og dra på utflukter i nærområdet på egenhånd.

Onsdag: Meljine – hjem Vi har en tidlig avreise fra hotellet, og kjører til flyplassen i Dubrovnik. Her sjekker vi inn på morgenflyet tilbake til Sandefjord Torp. Etter knappe 3 timer lander vi tilbake i Norge kl.09,15 og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 750,-